“Ona je Mercedes” kalendar za 2017.

26. Nov 2016

Kalendar Ona je MercedesKalendar Ona je Mercedes

Dvanaest žena, dvanaest osobenosti, dvanaest automobila – pod jednim znakom, trokrakom zvezdom Mercedes-Benza. To je kalendar Mercedes-Benz putničkih automobila za 2017. godinu na temu “Ona je Mercedes”. Svetski poznate i uticajne žene predstavile su Mercedesove modele iz svoje lične perspektive. Zidni kalendar za sledeću godinu tako predstavlja automobile kroz jedinstven, emocionalan aspekt žena.

 “Ona je Mercedes” je inicijativa koju je Mercedes-Benz preduzeo kao deo svoje “The Best Customer Experience” strategije još 2015. godine. Cilj je da se učvrsti brend kao najatraktivniju premium automobilsku marku za žene i da se poveća broj ženskih kupaca do 2020. godine.

Bilo da se radi o AMG GT Coupeu, C-klasi Cabriolet ili SL Roadsteru iz 1981. godine – na zidnom kalendaru “Ona je Mercedes” 2017. svaki automobil fotografski glumi ženu. Ali zvezde su iza, a ne ispred kamere. Fotografije su zapravo objašnjenja o tome šta ih je inspirisalo za izabrane foto motive.

Bilo u podzemnom parkiralištu, na velikom otvorenom prostoru ili pred grafitima u metropoli – žene su tokom snimanja karoseriji, detaljima, kokpitu, dodelile posebne uloge.

 

Kalendar Ona je MercedesKalendar Ona je MercedesKalendar Ona je MercedesKalendar Ona je Mercedes


Alison Mosshart, američka pevačica, tekstopisac, umetnica, povremeno model, najpoznatija kao vodeći vokal indie rock benda The Kills i bluz rock benda The Dead Weather, prikazala je AMG GT: “Želela sam da analiziram osećaj brzog automobila s naglaskom na brzinu, motor, vozača, misli… Za mene je to osećaj kao divlji zapad iz snova kada brzina, glasna buka motora i galama stvaraju stereo efekt na otvorenom putu. Adrenalin, moć, blaženstvo, trijumf “.

Ethiopia Habtemariam, predsednica Motown Records i Universal Publishing Music Group, predstavila je GLE Coupe: “Bilo je veliko iznenađenje kada mi je Mercedes-Benz ponudio da fotografišem jedan od njihovih moćnih terenaca za kalendar – pre svega jer sam se nedavno odlučila za kultnu G klasu. Mercedes-AMG GLE Coupeu htela sam da dodam stil i glamur, jer već je jako elegantan automobil i fina mašina za vožnju. ”

 

Kalendar Ona je MercedesKalendar Ona je MercedesKalendar Ona je MercedesKalendar Ona je Mercedes

 

 

Fotografije za kalendar “Ona je Mercedes” 2017. snimile su:

Patti Smith (CLS Coupé)
Alison Mosshart (AMG GT Coupe)
Dr. Gertrud Höhler (SL Roadster)
Susie Wolff (GLC Coupé)
Olivia Newton-John (GLE 500 e 4MATIC)
Heike Makatsch (280 SL, 1981)
Lea Linster (C-klasa Cabriolet)
Petra Nemcova (GLC)
Anna Netrebko (S-ClassSaloon)
Ethiopia Habtemariam (AMG GLE Coupé)
Lucy Liu (GLS)
Atsuko Kudo (S-klase Coupé).Kalendar Ona je MercedesKalendar Ona je MercedesKalendar Ona je MercedesKalendar Ona je Mercedes


Ime i prezime
Komentar