Ponuda godine u svim Kia salonima

11. Jun 2019

Kia-Stonic

Kia Auto, ovlašćeni uvoznik i distributer za automobila iz programa Kia Motors za Srbiju, pokrenula je novu prodajnu akciju u svojoj zastupničkoj mreži u Srbiji. U fokusu kampanje su krosover Stonic i SUV model Sportage. 

 

Model Stonic sada ima dodatno povećan popust sa 1.000 na 2.000 evra što znači da bazna verzija sa 1,25 motorom u Active paketu opreme startuje po ceni od 13.490 evra. Popust se odnosi i na druge motore i pakete opreme koji su dostupni na lageru u Srbiji, dok traju zalihe. 

 

Novi Sportage za 2019. godinu doneo je još svežine u C-SUV segment automobila što se videlo već na samom početku godine i pokazalo odličnim prodajnim rezultatima na Salonu automobila u Beogradu, ali i nakon njega. Uz drugačiju matricu kombinacija motora, menjača, pogona i opreme, kupcima ja na izbor stavljen mnogo veći broj kombinacija i konfiguracija uz koje mogu da ostvare i značajne uštede od nekoliko hiljada evra u poređenju sa prethodnikom za 2018. godinu. Za razliku od sajamske prodajne akcije kada su bili dodatno sniženi modeli sa benzinskim motorima, ovoga puta u akcijskoj ponudi našli su se određeni modeli sa dizel motorom zapremine 1,6 litara od 136 KS, u opcijama sa manuelenim ili sedmostepenim automatskim DCT menjačem. Popust na ove automobile je povećan sa 4.500 na čak 6.500 evra.

 

Najjeftinija dizel verzija, Sportage 1.6 CRDi LX Active sada može da se kupi po ceni od 19.690 evra.

 

Kao i do sada, kupcima je na raspolaganju i nekoliko modela finansiranja kupovine automobila preko domaćih banaka i lizing kuća, po izboru.

 

Akcijski uslovi važe podjednako u zastupničkoj mreži Kia Motorsa u Srbiji od 6. juna do 31. jula dok traju zalihe.


Ime i prezime
Komentar