Prvi Motrio servis u Srbiji

04. Jul 2014

Motrio servis
U sredu, 2. jula 2014. godine u Aranđelovcu, Renault je otvorio prvi Motrio servis u Srbiji. Čast da prvi u Srbiji postane član buduće Motrio servisne mreže pripala je auto servisu Tea auto, koji se svojim iskustvom i znanjem kvalifikovao za člana Motrio mreže.

Auto servis Tea auto osnovao je 16. avgusta 2008. godine Nebojša Šekularac iz Aranđelovca, nalazi se u Ulici Toplice Milana broj 1. Servis se bavi popravkom i održavanjem motornih vozila svih marki. Poseduje tri radna mesta (dve stubne dizalice) za mehaničke popravke vozila i jedno radno mesto za popravke elektro instalacija na vozilima, popravke klima uređaja… Radna površina servisa je 150 m2, dok se parking prostire na 350 m2. U sklopu servisa, nalazi se i prodavnica rezervnih delova, koja zadovoljava potrebe svih stranaka. Auto servis Tea auto, zapošljava četiri mehaničara, jednog prijemnika i jednog prodavca rezervnih delova.

Marka Motrio je Renaultov brend za rezervne delove i potrošni materijal za gotovo sve marke evropskih proizvođača vozila. Marka Motrio je osnovana 1998. godine i počela je sa radom u Francuskoj i Italiji, a odmah zatim se proširila na Nemačku, Španiju i Portugaliju. Danas pokriva  35 zemalja širom sveta obezbeđujući širok asortiman rezervnih delova za različite marke vozila, a posebno se fokusira i usmerena je na vozila starija od pet godina.

Trenutno marka Motrio obuhvata preko 8.000 kataloških brojeva raspoređenih u 40 grupa proizvoda. Taj broj se svakodnevno uvećava razvojem marke i proširenjem asortimana proizvoda. Neke od grupa proizvoda koje pokriva marka Motrio su pneumatici, filteri, kočnice, motorno ulje, akumulatori, paljenje, sijalice, brisači, amortizeri, vodene pumpe, manžetne...

Bogata ponuda Motrio proizvoda pokriva gotovo sve modele svetski poznatih marki vozila. Jednostavno, marka Motrio je prilagođena očekivanjima kupaca. Ukupna ponuda rezervnih delova Motrio odgovara strogom pravilniku što garantuje kvalitet delova i sigurnost vozila iza koje stoji Renault.

Od ove godine Renault je i u našem regionu krenuo u sprovođenje strategije otvaranja i razvoja Motrio servisne mreže tako da je otvoren i prvi Motrio Servis u Srbiji. Obzirom na izuzetnu prednost, jer pokriva gotovo sve marke svetski poznatih proizvođača automobile, kao i činjenicu da je prvenstveno usmeren na vozila starija od pet godina, Motrio cenom i kvalitetom otvara odlične mogućnosti kada je u pitanju održavanje našeg voznog parka.

 

Motrio asortiman


Ime i prezime
Komentar