Renault letnja ponuda

01. Jun 2020

 Renault

Za sve kupce koji se odluče za kupovinu bilo kog putničnog  automobila tokom juna Renault je pripremio izuzetnu relaksiranu ponudu koju ne bi trebalo propustiti.

Renault uvek misli na svoje kupce, pa je tako ovog puta pripremio fantastičnu relaksiranu letnju ponudu koja podrazumeva:


•    Bonus za kupovinu automobila sa lagera u iznosu do 500 evra
•    Letnji bonus u iznosu do 500 evra u zavisnosti od modela i pet godina garancije
•    Bonus do 500 evra, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“
•    I prve dve plaćene rate, za sve kupce koji se odluče za kupovinu automobila putem Renault finansiranja.

U periodu trajanja akcije, svi kupci koji odaberu neki od proizvoda Renault Finansiranja, ostvaruju pravo na plaćenu prvu i drugu ratu od strane Renault Nissan Srbija u ima kupca, po zaključenom ugovoru o kreditu ili lizingu, u saradnji sa OTP Banka i OTP Lizing. Kupac započinje svoju otplatu kredita ili lizinga od treće rate koja dospeva po planu otplate definisanom u ugovoru o kreditu ili lizingu.

U nastavku izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu tokom letnje akcije:


•    Clio Generation tce 75 po ceni od 10.290 evra sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uredjajem Media Nav sa navigacijom i klima uredjajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200 evra, kao i na još dodatnih 200 evra ukoliko se odluči za kupovinu automobila sa lagera.
•    Megane Grandcoupe Limited 115  dolazi po ceni od 15.940 evra, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uređaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske naplatke. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 evra za kupovinu staro za novo i za kupovinu automobila sa lagera.
•    Kadjar Intens Tce 140 sa automatskim klima uredjajem, multimedijalnim sistemom R-link sa navigacijom i aluminijumskim felnama dolazi po ceni od 20.990 evra sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500 evra za kupovinu staro za novo i za kupovinu automobila sa lagera.

Kao i do sada, svi kupci moći će da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a u ponudi su kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u evrima sa kamatnom stopom 0,99 odsto za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99 odsto za period otplate od 60 meseci.


Ime i prezime
Komentar