Renault noviteti za 2019. godinu

28. Mar 2019

Renault Twingo


Nova sezona u Renaultu počela je na zanimljiv način već sredinom januara, kada se u saobraćaju pojavio obnovljeni Renault Kadjar (faza br. 2). Robusni terenac privlačnog izgleda svoju poziciju učvrstio je još savremenijim dizajnom, većom udobnošću i unapređenim kvalitetom.

U proleće pojaviće se na ulicama gradski mališan još modernijeg izgleda. Maj donosi osveženi Renault Twingo koji je doživeo nekoliko estetskih izmena i dobio je novu opremu i modernizovan motor.

Sredinom godine stiže Renault Trafic Passenger. Putnički div od sada dolaziti s Full LED svetlima i oglašavaće se novim zvukom motora. Novi Trafic Passenger idealan je partner za godišnji odmor jer pruža udobnost tiokom putovanja i dolazi opremljen ogromnim prtljažnikom. Sve to prati i lepši dizajn.

Na jesen za nove poduhvate biće spreman i novi Renault Clio. Inovacije kod Renaulta Clio predstavljaju revolucionarne promene koje su važne i za ostatak palete vozila. Smele promene u njegovoj unutrašnjosti i na spoljašnjosti izazaviaju posebnu pažnju. Nema sumnje da je Clio i ovog puta opremljen svim onim što je potrebno za nezaboravno iskustvo vožnje.

Promene očekuju i lako privredno vozilo Renault Master. Master će promene doživeti u unutrašnjosti i na spoljašnjosti, čime će da se obezbedi još udobnije iskustvo vožnje i veća praktičnost.

Promene koje očekuju velike i male članove porodice Renault neće zaobići ni privlačne moćne modele. Atraktivni terenci Renault Espace i Koleos krajem godine doživeće modernizaciju zbog koje će da osvoje i najzahtevnije kupce SUV vozila i monovolumena.


Ime i prezime
Komentar