Renault ponuda za novembar 2019.

01. Nov 2019

Renault
Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja od prvog novembra je za sve učesnike u saobraćaju obavezno posedovanje četiri zimska pneumatika na automobilu. Ali to ne treba da brine Renault kupce, jer za sve koji se odluče za kupovinu bilo kog putničkog automobia tokom novembra meseca, Renault-Nissan Srbija pripremio je specijalnu pogodnost u vidu dodatnog kompleta zimskih pneumatika.

Iz bogate Renault ponude izdvojili su novi Renault Clio koji se u Srbiji zvanično prodaje od septembra 2019. godine i sada se nalazi u svim njihovim prodajnim salonima. Novi Clio pete generacije u verziji Life SCe 75 startuje po ceni od 11.990 evra. 

Pored nove generacije legendarnog modela, u ponudi je i Clio četvrte generacije pod nazivom Clio Generation koji opremljen benzinskim motorom TCe 75 i bogatom opremom koja pored ostalog podrazumeva klima uređaj, aluminijumske naplatke, led dnevna svetlai multimedijalni sistem Medianav, može da se kupiti po ceni od 10.490 evra.

U mesecu novembru pored redovnih popusta i benefita zimskih pneumatika, kupci mogu da računaju i na dodatne popuste za određeni broj automobia sa lagera, a popusti se kreću od 200 do 500 evra u zavisnosti od modela.

Kompletna Renault ponuda može da se proveriti kod najbližeg distributera.


Ime i prezime
Komentar