Renault sajamska ponuda

10. Mar 2020

Renault
Renault za svoje kupce uvek priprema specijalnu sajamsku ponudu koju ne treba propustiti, a ove godine ona podrazumeva:
•    Sajamski bonus u iznosu do 500 evra u zavisnosti od modela i pet godina garancije
•    Bonus do 500 evra , u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“
•    Bonus do 500 evra  u zavisnosti od modela, za sve koji se odluče na kupovinu automobila putem Renault finansiranja.

Renault će predstaviti potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, novi Captur. U pitanju je model koji je na naše tržište stigao krajem januara, a sada će premijerno biti prikazan široj publici.

U nastavku izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije:
•    Clio Generation tce 75 po ceni od 10.290 evra sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom, za automobil sa aluminijumskim naplatcima, multimedijalnim uređajem Media Nav sa navigacijom i klima uređajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200 evra, kao i na još dodatnih 200 evra ukoliko kupovinu realizuje putem Renault finansiranja.
•    Megane Grandcoupe Limited 115 sa  dolazi po ceni od 15.730 evra, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uređaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske naplatke. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 evra za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.
•    Kadjar Intens Tce 140 sa automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne sa sajamskim popustom dolazi po ceni od 20.490 evra sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom. Kod modela Kadjar može da se ostvari i dodatni bonus u iznosu od po 500 evra za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a za ovu godinu smo pripremili kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99 odsto za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99 odsto za period otplate od 60 meseci.


Ime i prezime
Komentar