SEAT Boutique Concept i u Podgorici

04. Nov 2019

SEAT Boutique Concept u poslovnom centru The Capital Plaza u Podgorici
Nakon prvog SEAT Boutique Concept-a koji je otvoren prošle godine u Novom Sadu, 25. oktobra 2019. godine uz flamenko ples svečano je otvoren SEAT Boutique Concept u poslovnom centru The Capital Plaza u Podgorici. Ovu uzbudljivu marku na novoj lokaciji zastupa Rokšped Auto Centar višegodišnji ovlašćeni prodajno servisni centar.

Otvaranjem ove vrste izložbeno-prodajnog objekta SEAT u Crnoj Gori odvažno prati stope kolega iz Londona, Ciriha i Novog Sada i probija put ka mobilnosti budućnosti.

U Rokšped Auto Centru smatraju da će Boutique concept približiti brend SEAT čitavoj novoj generaciji entuzijasta i kupaca, zahvaljujući svom opuštenom i prijatnom okruženju i prodajnom timu koji je spreman da otkrije kupcima zašto je SEAT izazvao takav ,,bum" u automobilskoj industriji.

Prošla godina označena je kao najveća ofanziva ikada zabeležena kod marke SEAT, koja je zajedno sa širenjem poslovnih horizonata na pet kontinenata dovela do najboljih rezultata u istoriji marke, koja održava svoju poziciju kao najbrže rastući proizvođač automobila u Evropi.

U ime kompanije Porsche SCG generalnog uvoznika automobila marke SEAT za Srbiju i Crnu Goru prisutne je pozdravio Dragan Prljinčević, direktor marke SEAT, koji je izrazio nadu za daljim razvojem ovog brenda na teritoriji Crne Gore.

Željko Božović, direktor Rokšped Auto Centra izjavio je da je ovaj  događaj značajan za njegovu firmu i da u njoj snažno prate viziju marke i zato u visokim obrtajima i pokreću novi razvoj SEAT-a u Crnoj Gori.

Kako Concept radnje po pravilu spajaju kulturu i prodaju, tako SEAT Boutique Concept u Podgoricu sa jedne strane donosi kulturu urbane, žive i sunčane Barselone, a sa druge strane nemačku preciznost i kvalitet.

SEAT Boutique Concept ujedno pruža priliku za testiranje savremenog prodajnog pristupa koji se radikalno razlikuje od tradicionalnog okruženja dilerskih objekata.

Na samom otvaranju posebnu pažnju privukao je najnoviji model Tarraco ujedno perjanica SEAT game. Uz njega izloženi su i ostali predstavnici SUV porodice, Arona i Ateca.


Ime i prezime
Komentar