SEAT MO novi brend za urbanu mobilnost

17. Jun 2020

Seat Mo - promocija u Casa Seat

SEAT je danas zvanično otvorio Casa SEAT, svečanošću koja je održana u okviru preporučenih zdravstvenih i bezbednosnih mera, a kojoj su prisustvovali istaknuti predstavnici vlasti i ugledni poslovni lideri Španske i Katalonske ekonomije.

Kompanija je tokom događaja iskoristila priliku da predstavi SEAT MO, svoj novi brend za urbanu mobilnost.

Nakon svoje virtuelne prezentacije 4. Juna 2020. godine, Casa SEAT je danas prvi put otvorila svoja vrata za javnost. Carsten Isensee, predsednik SEAT-a otvorio je događaj ističući važnost ovog novog prostora kao sedišta kompanije u centru Barselone. Prema njegovim rečima: „Casa SEAT je mnogo više od omaža našem poreklu. Ova zgrada koja ima za cilj da bude ikona grada takođe je mesto sa kojeg gledamo u budućnost i naše novo sedište kompanije u srcu Barselone, za koje očekujemo da će postati merilo urbanog centra za mobilnost."

Teresa Ribera, potpredsednica vlade i ministar ekološke tranzicije i demografskih izazova, obratila se putem videokonferencije koju su u Casa SEAT pratili Angels Chacon, ministar za poslovanje i znanje katalonske vlade kao i Ada Colau, gradonačelnica Barselone.

Prisustvovale su važne ličnosti koje su između ostalog, obišle sve delove Casa SEAT, novog centra za urbanu mobilnost kompanije.

Wayne Griffiths, potpredsednik SEAT-a za prodaju i marketing i izvršni direktor brenda Cupra predstavio je SEAT MO, novi brend koji će da pokreće strategiju mobilnosti u gradu, usmeren na proizvode i usluge mikromobilnosti, uključujući SEAT MO eScooter 125 i SEAT MO eKick scooter 65.

„SEAT-om MO želimo da individualnu mobilnost učinimo dostupnom svima i Casa SEAT biće njen centar poslovanja. Barselona će da bude mesto za testiranje razvoja rešenja za urbanu mobilnost koja će da se distribuiraju u ostatak sveta.“, rekao je Griffiths.

Obilazak je završen u prostoru Car configurator gde će kupci i posetioci moći da konfigurišu svoj SEAT model i predstavljanjem dela Cupra Garage, gde su posetioci videli Cupra Formentor PHEV, potpuno novi model proizveden u Martorellu koji će ubrzo da bude na tržištima.

Kompanija je predstavila svoj novi SEAT MO eKick Scooter 65 i SEAT MO eScooter 125, prvi 100% električni SEAT motocikl u svojoj 70-godišnjoj istoriji postojanja.

Lucas Casasnovas, šef SEAT MO, istakao je da je brend SEAT MO fokusiran na mobilnost u gradovima i da ovaj koncept pokazuje SEAT-ovu posvećenost prilagođavanju novim potrebama gradova i njihovih stanovnika pružanjem efikasnih i održivih rešenja za mikro-mobilnost.Ime i prezime
Komentar