Neda i Toyota Yaris

anaNeda (1994.) je iz Beograda, ide u srednju Pravno-birotehnicku školu i povremeno radi kao promoterka. Voli da fotografiše i da obraduje fotografije na kompjuteru. Do sada nije ucestvovala na izborima lepote, ali se nada ce ih biti. Planira da upiše pravni fakultet, da ga uspešno završi, nade dobar posao i postepeno napreduje. Visoka je 171 cm, ima 52 kg, u horoskopu je vaga/lav.

Modni stil je elegantan, boje koje voli su žuta i tirkiznoplava. Modni kreator Lui Viton. Parfem koji koristi je Dolce Gabbana the One.

Igra odbojku, a uživa dok gled klizanje. Kada su klubovi i navijanje u pitanju, nije baš neki navijac, tako da je neutralna. Omiljena životinja je veverica, a cvet ruža. Volela bi da upozna Sergeja Cetkovica. Želela bi da otputuje u Italiju. Sajtovi koje posecuje su modni, društvene mreže, filmski... Muzika koju sluša je Pop, hip-hop i techno. Pesma koju najradije pevuši je Tko sam ja da ti sudim, Oliver Dragojevic. Najradije jede paste i pije koka-kolu ili dus, sve voce voli. Srecan broj je 3, a dan subota. Pre nego sto zaspiš je knjiga koju preporucuje. Najmudrije što je cula: Vuk dlaku menja, ali cud nikada. Omiljeni film je Notbook, a glumac Kolin Farel. Slobodno vreme provodi u citanju i izlascima sa njoj bliskim ljudima.

Životni moto: Nikad ne odustaj! Uspeh je ispuniti svoje ciljeve. Iskrenim i dobrim ljudima se divi. Za muškarce kaže da su svi razliciti. Idelna veza je poverenje, razumevanje i iskrena ljubav. Nemam konkrentno muškarca iz snova, ali voli crne momke. Srecnom je cine ljudi koji su uz nju, podržavaju je i znaju kako da je nasmeju. Idealno mesto na kojem bi živela je kucica od drveta pored mora. Voli da prica o svemu, sem o politici.

Ne voli laž, dvolicnost, prevaru i aljkavost. Plaši se gubitka bliskih ljudi.

KANDIDATKINJE 2012