Adriana i Fiat 500L

anaAdriana (1994.) je iz Smedereva, ide u cetvrti razred gimnazije i bavi se modelingom. Lepo peva i predstavlja joj zadovoljstvo da igra. Ucestvovala je na raznim izborima lepote, a titule je osvojila na takmicenju Trofej Beograda i Miss Fitnes i Miss Bikini. Ima 55 kg i visoka je 170 cm. U horoskopu je ovan/rak. Ambicije su joj da završi studije i napredovanje u modelingu.

Kada je rec o modnom stilu, kaže da nema pravila, pa zato i nema omiljenog modnog kreatora. Boje koje voli su crna, bela i crvena. Omiljeni cvet je ruža, a životinje su pas, konj, macka... sve osim zmija. Fitnes je sport kojim se bavi. Premda nije vatreni navijac ni jednog sportskog kluba, ipak prati tenis i volela bi da upozna Novaka Ðokovica.


Želela da da otputuje u New York. Mnogo vremena provodi na internetu tako da ne može da izdvoji neki sajt koji najcešce posecuje. Automobil koji bi volela da vozi je baš ovaj uz koji se fotografisala - Fiat 500L.Muzika koju sluša nije vezana za žanr, važno je da joj se dopada. Pesma koju najradije pevuši Zauvek tvoj, Tropico. Najradije jede hamburger i pije nes. Omiljeno voce su banane. Srecan broj je 7, a dan utorak. Šekspirov Hamlet je knjiga koju preporucuje. Najmudrijeg što je cula nije mogla da se seti. Omiljeni film je Titanik, a filmski glumac Leonardo Dicaprio.

Slobodno vreme provodi sa društvom. Životni moto: uvek radi ono što želiš, ljudi ce svakako pricati svašta. Za nju je uspeh sreca, ono što je ucini ispunjenom. Divi se onome što zovu život. O muškarcima misli da nikako nisu isti.

Idelna veza: ne postoje dve osobe sa potpuno istim razmišljanjem, pre ili kasnije dodu problemi. Muškarca iz snova još nije zamislila. Prijatelji bi je opisali kao lepu, harizmaticnu i odanu. Srecnom je cine sitnice, slikanja, žurke i dobar provod.

Za idealno mesto na kojem bi živela najvažnije je da bude samo blizu mora. Voli da prica o svemu. Ne voli laž, a plaši se sudbine.

KANDIDATKINJE 2012