Milica i Juke

 

Milica (1996) je iz Novog Sada, završava srednju školu i planira da ode u inostranstvo da bude policajka – inspektorka. Učestvovala je na izborima lepote, a najveće priznanje je Prva pratilja Miss Novog Sada. Visoka je 171 cm i ima 60 kg, u horoskopu je vodolija, a podznak rak. Kao posebna znanja i veštine navodi ples i sport. Modni stil je sportski, dominira odeća sa znakom Nike, a od boja dominira roze. Omiljene životinje su njeni pas i mačka. Kada je o cveću reč na prvom mestu je ruža. Enigma je parfem koji koristi. Ritmička gimnastika je sport kojim se bavi, a odbojka je sport koji prati. Međutim navija za FK Vojvodinu. Volela bi da upozna Cecu Ražnatović.

Želela bi da poseti London i Pariz. Internet je ne zanima. Omiljeno doba dana je noć, a doba godine – leto. Muzika koju sluša – zabavna i narodna. Pesma koju obično pevuši: la, la, la, la, la, la... Najradije jede picu i pije vodu. Banane su joj omiljeno voće. Srećan broj je 7, a petak je srećan dan.  Twilight je knjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula je da nema i ne može biti pravog bogatstva. Omiljeni film Sam u kući. Bred Pit je omiljeni filmski glumac. Slobodno vreme provodi sa prijateljima.

Životni moto: Mogu, moram… Uspeh je da radi ono što voli. Divi se pametnim ljudima. Za muškarce samo konstatuje da se bez njih ne može. Idealna veza: uvek jedan mora da voli, a drugi da poštuje ako ljubav nije s obe strane. Muškarac iz snova je crn, visok, sa zelenim očima. Prijatelji bi je opisali kao stalno nasmejanu, naivnu, pričljivu i tvrdoglavu. Srećnom je čine prijatelji, porodica i izlasci. Idealno mesto na kojem bi živela je neka turistička destinacija u Turskoj. Voli da priča o svemu, samo pravi izbor sa kim. Ne voli da joj neko naređuje. Plaši se žaba.

KANDIDATKINJE 2014