Tamara i Subaru Forester

 

Tamara (1991) je iz Bačke Palanke, a u Beogadu studira na italijanskoj školi mode i dizajna Accademia del Lusso. Namerava da po diplomiranju nastavi master negde u inostranstvu. Učestvovala je i bila finalista u izborima lepote, izdvaja Miss Srbije 2011 i Miss Sommer Night 2014. Visoka je 182 cm i ima 64 kg, rođena je u znaku ovna. Poznaje tajne kulinarstva i kako kaže dobro kuva. Modni stil je elegantan, ali i kežual što zavisi od prilike. Crna, crvena i bela su boje koje dominiraju u asortimanu njene odeće. Omiljeni cvvet je ruža, a pas i mačka životinje. Hugo Boss XX, Armani Code i Gucci Rush su parfemi koje koristi. Omiljeni sport je tenis, a kada je reč o sportu navija za reprezentaciju. Volela bi da upozna    Čestera (LP). Želela bi da otputuje u Kinu.    

Archdaily je njen omiljeni sajt. Ima vozačku dozvolu i kaže da je pouzdan vozač, rado bi vozila neki električni automobil.     Proleće je omiljeno doba godine, veče doba dana. Rep i metal je muzika koju sluša.  Pesma koju najradije pevuši – Mr Probz: Wawes.

Najradije jede hranu italijanske kuhinje, premda kako kaže nije probirljiva, sa zadovoljstvom pije kafu. Omiljeno voće je ananas. Srećan dan je subota, a broj 7. Preporučuje bilo koju knjiga od Kastanede. Najmudrije što je čula: Ja možda hodam sporo, ali nikada ne hodam unazad. Omiljeni film je  Fight club, a Vin Dizel omiljeni filmski glumac. U slobodno vreme crta i radi dekupaž.

Životni moto: Pazi šta želiš… možda ti se i ostvari. Uspeh je ostvariti snove, nikad ne odustati od cilja. Divi se ostvarenim ljudima. Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže da ne generalizuje jer je svaka osoba priča za sebe. Idelna veza podrazumeva podršku, razumevanje, vernost, iskrenost i pažnju. Muškarac iz snova može da pruži sve što je potrebno za idealnu vezu.  

Prijatelji za nju kažu da je ortak sa dugom kosom. Srećnom je čini vreme provedeno sa dragim ljudima. Negde blizu mora je idealno mesto na kojem bi živela. Voli da priča o svemu: šopingu, arhitekturi, automobilima, motorima, ljubavi… Ne voli intimna pitanja i neprijatne situacije. Plaši se insekata, gmizavaca i glodara.

KANDIDATKINJE 2014