Teodora i Mazda CX-5

Teodora (1993) sa nadimkom Tea je iz Borče nadomak Beograda. Završila je ekonomsku školu i sada na Univerzitetu Megatrend studira Poslovne studije. Pored učenja radi promocije i kao hostesa. Visoka je 168 cm i ima 50 kg, u horoskopu je riba, a podznak vodolija. Dobar je poznavalac rada na kompjuteru. Po završetku studija nastojaće da nađe posao u banci ili u finansijskoj službi u nekoj firmi, ali i da se ostvari kao majka.

 

Modni stil je sportska elegancija i casual. Modni kreator Kristina Bekvalac. Voli crnu i plavu boju. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja tigar i persijske mačke. Parfem koji koristi je Coco Chanel Mademoiselle. Omiljeni sport je plivanje, prati tenis i navija za Novaka Đokovića, sa kojim bi se rado i upoznala. Želela bi da otputuje na Kubu i provede neko vreme u Havani. Posećuje sajt fakulteta i one čija je tema moda. Omiljeno doba dana je veče, a proleće i leto su godišnja doba koja joj prijaju.

 

Muzika koju sluša je različita od House, R’N’B do domaće narodne i zabavne. Najradije jede rojal u Meku, pomfrit i pije koka-kolu. Trešnje su joj omiljeno voće, ali ne odeleva ni lubenicama. Srećan broj 13, a petak i subota su joj srećni dani.Teodora, poslednja rimska carica i Bosonoga kraljica su knjige koje preporučuje. Najmudrije što je čula je da je tajna uspeha samo u tome da se pokreneš. Omiljeni film Notebook – Beležnica, a glumac Bred Pit.

 

Slobodno vreme provodi sa društvom i dečkom u nekoj prijatnoj, najčešće kućnoj atmosferi, kafani ili restoranu. Životni moto: Samo pozitivno. Uspeh je za nju da se ostvari kao majka, da sačuva prijatelje i da bude srećna u svakom smislu. Divi se mudrim ženama, srećnim porodicama i uspešnim ljudima. O uškarcima generalno ne misli, mišljenje može da da pojedinačno, na osnovu ličnosti, ponašanja itd. Idealna veza je poštovanje, poverenje, kada si na istoj talasnoj dužini sa nekim, kad ste srodne duše. Muškarac iz snova je istovremeno i njen dečko – ”moja ljubav i srodna duša” – visok, crn, plave oči, lep k’o lutka.

 

Prijatelji je opisuju kao veselu i harizmatičnu. Srećnom je čini porodica, dečko i duštvo. Idealno mesto na kojem bi živela je negde na moru. Voli da priča o budućnosti. Ne voli bezobrazluk, da trpi bol i boraniju. Plaši se samoće i bolesti.

KANDIDATKINJE 2014