Zorana i Škoda Octavia

 

Zorana (1991) ima nadimak Zoka i tako je zovu u Čačku, odakle je. U Kragujevcu studira na Prirodno-matematičkom fakultetu. Završila je manekenski kurs, bavi se modelingom i kada ima priliku pokaže svoj talenat i znanje. Visoka je 168 cm i ima 50 kg, u horoskopu je strelac. Učestvovala je na izborima lepote, bila je Miss publike Zapadne Srbije, Miss Balkana 2013 itd. Trenutno je zaokupljena završavanjem fakulteta, a nakon toga planira da se bavi poslom koji voli. Nije opredeljena ni za jedan modni stil nego nosi sve što joj lepo stoji. Kada je reč o modnim kreacijama to je Victoria Secret.     


Crna i crvena su boje koje voli. Omiljeni cvet je ruža,a koala i pas životinje. Demi Moore i Just Cavalli su parfemi koje koristi. Od sportova po malo prati fudbal i navija za Crvenu zvezdu. Volela bi da upozna  svog omiljenog filmskog glumca Johnny Deppa. Bora Bora je turistička destinacija na koju bi želela da otputuje. Sajtove koje posećuje određuje trenutno interesovanje za određene teme i oblasti. Jutro je omiljeno doba dana, a leto deo godine. Ima vozačku dozvolu, samo joj nedostaje vozačko iskustvo, ali se sprema da ga stiče.

Muzika koju sluša zavisi od raspoloženja, ali je to najčešće tehno, zabavna i narodna. Pošto voli Cecine pesme, najradije pevuši neku iz njenog repertoara. Ne jede slatko, voli piletinu i pije vodu i negazirane sokove. Jagode i jabuke su joj omiljeno voće. Srećni brojevi su 15, 12 i 11, a dan - petak. Knjige koje preporučuje su Ljubav u doba kokaina i Kada zaspim. Najmudrije što je čula je da što možeš danas ne ostavljaj za sutra. Omiljeni film Notebook, the oder women.
    
Slobodno vreme provodi u gledanju filmova, šetnji ili čita neku dobru knjigu. Životni moto: Uzmi sve što ti život pruža. Uspeh je za nju imati poštovanje drugih, dobre prijatelje, dobro zdravlje... Divi se iskrenim ljudima, premda ih ima vrlo malo. Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže da je to individualno i diskutabilno, upoznala je i loše i dobre, sve u svemu naivni. Idealna veza je sa puno poverenja, smeha i pažnje.  Muškarac iz snova je crn, visok i pažljiv.  

Prijatelji bi je opisali kao ludu, pozitivnu, blesavu i nasmejanu. Srećnom je čini muzika i zagrljaj. Idealno mesto na kojem bi živela je Istanbul. Voli da priča o svemu, nema tabu teme. Ne voli laž i proveravanje. Plaši se insekata.

KANDIDATKINJE 2014