Dajana i Mazda3

 

Dajana (1994) je iz Vrbasa, u Beogradu studira pravo i bavi se modelingom. Visoka je 175 cm i ima 58  kg, u horoskopu je riba, a podznak lav. Kao posebna znanja navodi da odlično govori engleski i španski, a počela je da uči turski jezik. Uspešno je učestvovala ne nekoliko izbora lepote. Planira da završi fakultet, a usput da radi kao model, kao i do sada.


Modni stil je klasičan. Modni kreatori Suzana Perić i Vasilije Kovačev. Bela je boja koju voli. Parfemi koje koristi su Pako Raban i Nina Riči. Omiljena životinja je pas.   
Prati fudbal i rukomet, s tim da je ovaj drugi njen omiljeni sport. Crvena zvezda je klub za koji navija.  

Volela bi da upozna    čuvenog Damona iz Vampirskih dnevnika. Na pitanje gde bi želela bi da otputuje, kaže da putuje stalno pa joj je lepo kada malo odmori u Srbiji.
Sajtovi koje posećuje su Facebook, Twiter, Sportski žurnal…     Omiljeno doba dana je veče, a godine mesec avgust. Sluša isključivo elektronsku muziku, a pesma koju najradije pevuši je Wake Me Up – Avicii. Najradije jede čokoladu i pije vodu. Jagode su njeno omiljeno voće. Srećan broj je 23.

Knjiga koju preporučuje je Veštice iz Portabela, Paola Koelja. Najmudrije što je čula je da svako gradi svoju sudbinu. Omiljeni film Đavolji advokat u kojem glumi Al Paćino, njen omiljeni filmski glumac. U slobodno vreme vozi rolere, sedi sa društvom, uživa sa dečkom... Životni moto: Everything is Possiblle. Uspeh je biti srećan i voljen.  


Divi se sinu svoje sestre koji ima tri godine. Kad je reč muškarcima kaže da o njima ne razmišlja jer za nju postoji samo jedan. U istom tonu je i defiicja idealne veze: moja veza. I muškarac iz snova je njen dečko čije ime nije otkrila. Prijatelji bi je verovatno opisali kao ludog pozitivca. Srećnom je čini njena porodica i prijatelji. Idealno mesto na kojem bi živela je Beograd. Voli da priča o sportu. Ne voli laž i prevaru. Plaši se samoće.

KANDIDATKINJE 2014