Martina i Suzuki SX4

 

Martina (1990) koju još zovu i Minkić, je iz Leskovca, student je na Fakultetu političkih nauka – Smer novinarstvo. Završila je manekenski kurs u agenciji Select. Visoka je 170 cm i ima 50 kg, u horoskopu je blizanac, a podznak bik. Bavi se modelingom i novinarstvom. Pohvalila se da vlada veštinom ubeđivanja. Ambicije su joj da postane uspešan novinar ili PR menadžer.

Modni stil sportsko-elegantni. Modni kreator Alexandar  McQuin. Ljubičasta je boja koju voli. Omiljeni cvet je orhideja, a životinja pas. Chanel Chance je parfem koji koristi. Omiljeni sport je košarka, a Zvezda je klub za koji navija. Volela bi da upozna  Delai Lamu. Želela bi da otputuje u Španiju, na Majorku. Posećuje sajtovi o modi i istraživačkom novinarstvu.    Noć je omiljeno doba dana, a leto je omiljeno doba godine. Ima vozačku dozvolu i uživa u vožnji automobila.

R’N’B je muzika koju sluša, Magic-Rude je pesma koju najradije pevuši. Najradije jede pizzu i pije coca-colu. Grožđe je njeno omiljeno voće. Srećan broj 8, a petak dan. Knjiga koju preporučuje je Alef, Paola Koelja. Najmudrije što je čula je da je istina negde tamo. Omiljeni film Nešto najslađe, a Šon Pen je omiljeni filmski glumac. U slobodno vreme igra folklor i dizajnira odeću. Životni moto: Nikad ne reci nikad! Uspeh je ostvariti se na svakom polju, na poslovnom i porodičnom planu. Kada god poseti neki novi grad, divi se najrazličitijim građevinama, odnosno njihovoj lepoti.


O muškarcima misli sve najbolje, dok je ne ubede u suprotno.  “Moja veza” je idealna veza. Muškarac iz snova je dečko koji je inteligentan, samouveren i duhovit. Prijatelji bi je opisali kao devojku koja je duhovita, vrcava i stalno kasni. Srećnom je čini porodica, dečko i pas Oliver. Idealno mesto na kojem bi živela je New York. Voli da priča o knjigama i modi. Ne voli ljude koji lažu. Plaši se smrti i samoće.

KANDIDATKINJE 2014