Marija i Yaris

 

Marija (1995) je iz Šapca, završila je srednju ekonomsku školu i sprema se da upiše fakultet. Završila je manekenski kurs u Udruženju manekena Srbije i član je sedam godina. Pored ambicije da završi fakultet, želi da uspe i u manekenstvu. S obzirom da dobro govori engleski, ne isključuje ni mogućnost za afirmiciju i negde u svetu. Visoka je 170 cm i ima 44 kg, u horoskopu je strelac, a podznak rak. Modni stil je kežual, modni kreator Armani. Belo je boja koju preferira. Christina Aguilera je parfem koji koristi. Omiljena životinja mačka, a cvet orhideja.
     

Košarka je sport za koji se interesuje i koji prati, a Crvena zvezda je klub za koji navija. Volela bi da upozna    Adrijanu Limu koja joj je uzor kao uspešan model. Želela bi da otputuje u Španiju zbog jedinstvene kulture i zanimljivog jezika. Sajtovi koje posećuje vezani su za modu i prevođenje sa stranih jezika. Omiljeno doba dana je jutro, a proleće je omiljeno doba godine.

Muzika koju sluša je pop, rock i R’N’B, a pesma koju najradije pevuši je I need your love od Ellie Goviding. Voli da jede čokoladu i da pije ledeni čaj, omiljeno voće su mandarine. Srećan broj je 7, a dan sreda. Moć u vama je knjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula je da nepostojanost stava postaje nepostojanost karaktera. Omiljeni film PS. I love you, a omiljeni filmski glumac Leonardo di Caprio. Slobodno vreme provodi u crtanju i druženju sa prijateljima. Životni moto: Kakve su ti misli, takav ti je život. Uspeh je kada neko ostvari sve svoje želje.   

Divi se hrabrim osobama koje nikada ne odustaju od problema na koje nailaze. O muškarcima misli da su smotani, zato što ne znaju da se ophode prema devojkama. Idealna veza je duga i stabilna uz obostrano poverenje i poštovanje. Muškarac iz snova je šarmantan, duhovit, sladak i visok. Prijatelji za nju kažu da je osoba sa kojom nikada nije dosadno. Srećnom je čini kada uspe da uradi nešto za šta joj svi kažu da ne može. New Yorke je, po njenom mišljenju, idealno mesto na kojem bi živela. Voli da priča o putovanjima. Ne voli nadmene ljude, a plaši se depresije i dosade.

KANDIDATKINJE 2014