Sanela i Corolla

 

 

Sanela (1995) je iz Petrovaradina, studira Pedagoški fakultet i bavi se modelingom i dizajniranjem odeće. Namerava da posveti svoj život edukaciji dece. Završila je manekenski kurs i učestvovala na dosta izbora lepote, među kojima su Miss cveća, Boginja vina, Miss mature… Visoka je 174 cm, ima 64 kg, u horoskopu je lav, a podznak rak. Dobar je poznavalc kulinarskih veština. Modni stil elegantan, modna linija Channel. Obožava boju zlata. Omiljena životinja je lav, a cvet ruža. Kristal je parfem koji koristi.

 

Odbojka, tennis i fudbal su sportovi koje prati, a navija za Novaka Đokovića. Volela bi da upozna, kada bi to bilo moguće, Fjodora Mihajloviča Dostojevskog. Želela bi da otputuje u bilo koji tropski kutak na Zemlji. Sajtovi koje posećuje su tematski. Omiljeno doba godine je pproleće, a doba dana - noć. Muzika koju sluša je strana ili narodna. Pesma koju najradije pevuši je neka od aktelnih koje uđu uho od stalnog emitovanja na radiju i televiziji.

 

Najradije jede piletinu i pije čaj. Grožđe je njeno omiljeno voće. Srećan broj je 6, a petak je srećan dan. Knjiga koju preporučuje je Zločin i kazna. Najmudrije što je čula je da smo svi mi deca, jedina razlika je u našim igračkama. Omiljeni film Titanik i normalno da je tu i Leonardo di Kaprio, omiljeni filmski glumac.

 

Slobodno vreme provodi sa porodicom ili među prijateljima. Životni moto: Uvek može da bude bolje. Uspeh je dostići svoj cilj, a ne izgubiti sebe kao ličnost. Divi se uspešnim osobama. O muškarcima kaže: muškarci vladaju svetom, a žene muškarcima. Ima recept za idealnu vezu: prijateljstvo pa ljubav. Muškarac iz snova je pametan, zabavan, sposoban, harizmatičan i simpatičan. Prijatelji kažu da je pričljiva, duhovita, umiljata, tvrdoglava, pametna…

 

Srećnom je čine porodica i prijatelji. Idealno mesto na kojem bi živela je bez dileme London. Voli da priča o knjigama i ljudskom ponašanju. Ne voli intimna pitanja. Plaši se zmija.

KANDIDATKINJE 2014