Aleksandra i Opel GT

aleksandra3
 Ostvaren san


Aleksandra (1990.) je iz Pančeva, ide u tehničku školu „23“ i planira da upiše Tehnološki fakultet, odsek za farmaceutsko inženjerstvo. Voli automobile, onaj o kome mašta je ni manje ni više nego Opel GT, kada je saznala da će uz njega da se fotografiše nije mogla da poveruje. Učestvovala je u izborima lepote kao što su Miss Balkana, Miss hotela i ženstvenosti... Visoka je 166 cm, ima 47 kg, u horoskopu je vaga/strelac. Ide redovo u teretanu. Elegantno se odeva, najviše voli crvenu boju. Koristi parfem Kristina Agilera. Omiljeni cvet je ruža. Mnogo voli svoju mačku. Navija za fudbalere Crvene zvezde. Želela bi da upozna Natašu Bekvalac.

 

Kuba je turistička destinacija koja je najviše privlači, a tamo bi rado i živela. Sluša haos i zabavnu muziku. Jede sve nije probirljiva, ali zato pije samo guste sokove. Omiljeno voće su trešnje. Srećan broj je 14, a petak srećan dan. Beležnica je film koji preporučuje, a Devojka sa bisernom minđušom knjiga, premda je Ivo Andrić njen omiljeni pisac. Sergej Trifunović je omiljeni glumac. U slobodno vreme izlazi sa prijateljima, ide u kupovinu i trči.


Životni moto: Budi svoj. Uspeh je kada se ostvare sve želje. Stil je biti lepo odevena i imati svoj stav. Za muškarce misli da se foliraju i da nisu ni malo romantični. Idealna veza je pored dobrog, iskrenog muškarca koji će da joj posveti puno pažnje. Onaj iz snova je visok, crn, lepo građen, iskren, duhovit, pametan i koji je poštuje. Prijatelji za nju kažu da je duhovita, iskrena i bez dlake na jeziku. Srećnom je čine prijatelji i porodica. Ne voli dvoličnost i neiskrenost.

KANDIDATKINJE 2008