Biljana i Zafira

Uz muziku za ples

 

Biljana (1990.) je učenica srednje škole za Farmaceutsku industriju iz Pančeva. Planira da se dalje školuje i da ozbiljno počne da radi kao fotomodel. Radi kao plesačica. Visoka je 170 cm, ima 62 kg, u horoskopu je škorpija/strelac. Stil odevanja je elegantan, fensi, omiljena boja je crvena. Voli miris svog omiljenog cveta, ruže. Ne bavi se sportom, ali odlazi rekreativno u teretanu. Želela bi da upozna Sandru Prodanović i da otputuje na Havaje, na kojima bi rado ostala i da živi. Sluša haus. Najradije jede piletinu na roštilju, ali i jagode i breskve, od kojih voli i sok. Srećan broj je 3, a petak je srećan dan.

Preporučuje film Titanik i knjigu Mali princ, Antoana Sent Egziperija. Omiljeni glumac je Cuba Gooding Jr. Među pesnicima izdvaja Jovana Jovanovića Zmaja, a od filozofa Aristotela. Nauka nad naukama je za nju psihologija. Slobodno vreme provodi igrajući uz dobru muziku.

 

Životni moto: Budi ono što jesi. Uspeh je ostvariti sve svoje ciljeve i biti istrajan u svemu. Stil je biti skladno odeven i ponašati se zrelo i kulturno. Muškarci: Mislim da su svi isti, namazani... Onaj iz snova je lep, visok, zgodan i razvijen. Idealna veza je ona koja sadrži ljubav, iskrenost, poverenje i razumevanje. Prijatelji je opisuju kao neizmerno dobru osobu, emocionalnu, pametnu... Ne voli laži i ogovaranja. Srećnom je čine prijatelji.

KANDIDATKINJE 2008