Milena i C3


 Na prvi pogled


Milena (1989.) iz Beograda je student Više poslovne škole – menadžment, fotomodel i hostesa. U slobodno vreme kada ne izlazi sa društvom voli da kuva i slika. Ambicije su joj da završi fakultet i da postane uspešan fotomodel. Visoka je 176 cm, ima 59 kg, u horoskopu je lav/rak. Modni stil je casual, kreatori Dior, D&G i Darko Kostić, bela boja joj je omiljena. Ne prati sport, ali kad treba da se navija onda je to za Crvenu zvezdu. Želela bi da upozna svog omiljenog glumca Johnny Deppa. Voli putovanja, rado bi otišla na Tajland, Kubu... Na internetu posećuje Facebook, Joutube i slične sajtove. Omiljena marka automobila je Citroen. Sluša house muziku, ali voli i narodnu. Najradije jede picu i pije ceđenu pomorandžu, omiljeno voće su maline. Kad su srećni brojevi i dani u pitanju kaže da nije sujeverna, ali ipak subotu izdvaja od ostalih dana. Preporučuje knjigu Ispovest iz harema i film Čokolada. Rado čita poeziju Jovana Dučića.


Životni moto: Ko zna zašto je to dobro. Stil je, za nju, sposobnost da svoje emocije iznese adekvatnim komadom garderobe, a uspeh da ispuni sve svoje ambicije i da ostane svoja.

 

Na pitanje šta misli o muškarcima kaže: Ne generalizujem! Imam više drugova nego drugarica i volim da provodim vreme u muškom društvu. Idealna veza je ona u kojoj se dvoje razumeju pogledom. Moj muškarac iz snova je razuman, požrtvovan, pažljiv, ima svoj stav i veoma harizmatičan. Izgled je sekundaran.


Prijatelji je opisuju kao komunikativnu, inteligentnu, šaljivdžiju, savetodavca i za njih uvek tu. Srećnom je čine porodica, prijatelji i sitnice. Ne voli foliranje, eksponiranje i gužve u saobraćaju.

KANDIDATKINJE 2008