Kristina i Meriva

Spremna za akciju

 

Kristina (1984.) je fotomodel iz Pančeva. Završila je Školu za negu lepote i planira da otvori sopstveni salon lepote. Visoka je 172 cm, ima 54 kg, u horoskopu je dupli ovan. Odeva se elegantno, najviše joj odgovraju modeli sa znakom Versace. Najviše voli crvenu boju. Omiljeni cvet je ruža, a životinja mačka. Navija za Manchester UTD. Želela bi da upozna Dejvida Bekama i da otputuje u Pariz.

 

Bavi se aerobikom. Sluša narodnjake, Zvezde granda, kaže da bez muzike ne bi mogla da funkcioniše. Najradije jede brzu hranu i pije koka-kolu. Omiljeno voće su joj jagode. Srećan broj je 8, a subota je srećan dan. Preporučuje knjigu Anđeli i demoni, Dona Brauna i sve filmove u kojima glumi njen omiljeni glumac Denzel Vašington. Slobodno vreme provodi čitajući knjige i surfujući po internetu.


Životni moto: Ići kroz život uzdignute glave šta god te snašlo. Uspeh: samo biti zadovoljan svojim životom. Na pitanje šta misli o muškarcima kaže: »Nemam neko lepo mišljenje, još se nije našao onaj – Čast izuzecima!». Idelana veza je bez ljubomore i imati potpunu slobodu. Onaj pravi samo treba da zna da uzvrati ljubav koja mu je pružena. Prijatleji je opisuju kao veselu, druželjubivu, uvek spremnu za neku akciju. Srećnom je čini ljubav. Idealno mesto na kojem bi živela je Španija. Voli da priča sa najboljom drugaricom i uvek ogovara muškarce.
 

KANDIDATKINJE 2008