Sonja i 300C

Broj kao stih

 

Sonja (1984.) je iz Beograda, studira Pravo i pohađa kurseve španskog i francuskog jezika na Kolarcu. Plan joj je da završi fakultet, zaposli se u neku inostranu firmu kao stručni saradnik i da objavi zbirku pesama pošto ih ima dosta. Odlično poznaje kompjutere. Visoka je 177 cm, ima 56 kg, u horoskopu je jarac/bik. Odeva se različito od sportskog do elegantnog, glavne boje su crvena i crna. Što se boja tiče malo neobično s obzirom da navija za Crvenu zvezdu. Omiljeni sport je karate koji je trenirala pet godina. Najviše voli ruže, a omiljena životinja je konj. Želela bi da upozna Isidoru Bjelicu i da otputuje u Francusku.

 

Sluša domaći rok i hous. Najradije jede hranu iz domaće kuhinje i pije sve sem gaziranih sokova. Jabuke su joj omiljno voće. Srećan broj je 7, a petak je srećan dan. Omiljeni glumci su Nikola Kojo i Viktor savić. Preporučuje film Krug i knjigu Opasne veze. Omiljeni pesnik je Desanka Maksimović. Nauka nad naukama je za nju filozofija. Kada ima slobodnog vremena piše pesme i ide na plivanje.


Životni moto: Uzmi sve što ti život lepo pruža, Uspeh je ostvariti se i u poslu i u privatnom životu. Stil je biti svoj. Muškarci: ima ih raznih, pa zato i nema predrasuda, voli da svako pokaže kakav je. Idealna veza je puna poštovanja, razumevanja, tolerancije i naravno ljubavi. Onaj iz snova je neki sportski građen tip, a u duši romantik. Prijatelji je znaju kao dobru, odanu, požrtvovanu, tolerantnu i uvek raspoloženu. Srećnom je čini porodica i uspesi u karijeri i ljubavi. Idealno mesto gde bi živela je Pariz. Voli da priča o putovanjima i izlascima.

KANDIDATKINJE 2008