Tijana i Splash


 Sportski duh

 

Tijana zvana Tiki (1991.) je učenica Šeste beogradske gimnazije, namerava da završi fakultet i da bude uspešna manekenka ili fotomodel. Visoka je 175 cm, ima 61 kg, u horoskopu je škorpija. Modni stil je sportska elegancija, a njene omilje boje su crna, roze i bela. Dopadaju joj se modne kreacije Verice Rakočević i Roberta Cavallia. Omiljeni cvet je ruža, a među faunom je delfin. Kad je o sportu reč, šest godina se aktivno bavila košarkom. Navija za FK Crvena zvezda. Volela bi da upozna Kristijana Ronalda i svog omiljenog glumca Breda Pita. Želja joj je da otputuje u Njujork, a Amerika je inače po njenom mišljenju idealno mesto za život.

 

Sluša POP i stranu muziku. Voli da jede razne specijalitete i da pije belo vino. Jabuke su joj omiljeno voće. Srećni brojevi su 4 i 10, a petak je srećan dan. Preporučuje film Seks i grad i knjigu Alhemičar. Od književnika posebno izdvaja Ivu Andrića i misli da svako njegovo delo može da se pročita više puta.


Životni moto: U životu može sve da se postigne i ostvari samo ako postoji volja za to. Na pitanje šta je za nju uspeh, kaže: Kada uspeš da se dokažeš u životu i ostvariš svoje planove u potpunosti. Muškarci: bez njih nema života, potrebni su nam da nas štite, udovoljavaju, pokazuju pažnju, poverenje i poštovanje. Za onog ko je takav, može da se kaže: to je pravi muškarac. Inače onaj iz snova je sportista, visok, zgodan, lep i naravno pametan. Tako da je i idealna veza samo sa sportistom. Prijatelji je hvale: pozitivna, uvek nasmejana, duhovita, lepa, zgodna... Voli da priča o planovima za budućnost.

KANDIDATKINJE 2008