Ana i B-Klasa


 Spremni za avanturu


Ana zvana Čiči (1988.) iz Beograda, studira Poljoprivredni fakultet i bavi se latino-američkim plesom. Završila je manekenski kurs. Učestvovala je u izboru za Miss Balkana na kojem je osvojila titulu Miss Šarma. Visoka je 165 cm, ima 49 kg, u horoskopu je vaga/rak. Plivanje je sport koji upražnjava kad god je u mogućnosti. Modni stil je elegancija, dominanatna boja je ljubičasta, a dopadaju joj se kreacije Darka Kostića. For Her / Just Cavalli je parfem koji koristi. Ruža je njen omiljeni cvet, a mačku bi rado imala. Navija za FK Crvena zvezda. Želela bi da upozna Evu Longoriju i Kolina Farela. Španija je turistička destinacija koja ju naročito privlači. Internet koristi samo za You Tube. Sluša Haus, najviše voli da jede voćne salate u kojima mora da budu jagode i pije sokove. Srećan broj je 17, a subota je srećan dan.


Preporučuje film Beležnica i knjigu Ana Karenjina. Omiljeni glumac je Rasel Krou. Nauka nad naukama za nju je fizika. U slobodno vreme igra pred ogledalom uz svoj omiljeni CD s muzikom U2 ili vozi bicikl ili ide u kupovinu.

 

Životni moto: Uzmi sve što ti život pruža. Uspeh je ostvariti sve svoje ciljeve. Za muškarce kaže: Toliko me sekiraju, ali i ne mogu da funkcionišem bez njih. Idealna veza je kada u njoj postoji tolerancija, poštovanje i mala doza ljubomore. Muškarac iz snova je uspešan košarkaš, dečko koji će ceo život da je iznenađuje sitnicama, nežan, a u isto vreme grub... Prijatelji je opisuju kao veoma veselu, zanimljivu, komunikativnu, spremnu na svaku avanturu. Barselonu smatra za mesto idealno za život. Voli da priča o muzici, plesu, aktuelnim događajima... Ne voli sponzoruše (dosta drugarica sam zbog toga izgubila, kaže), ogovaranja i lenjost.

KANDIDATKINJE 2008