Ana i Megane


 Letnja atmosfera


Ana (1986.) je Beograđanka koju prijatelji zovu Angie, a student je Fakulteta za finansijski menadžment. Govori španski i engleski jezik. Završila je kurs manekenstva u UMS-u. Visoka je 168 cm, ima 50 kg, u horoskopu je lav/škorpija. Ambicije su joj da završi fakultet u roku, nađem posao u oblasti marketing menadžmenta i obiđe Južnu Ameriku i još neke egzotične destinacije. Pre svih Meksiko. Modni stil: urbano-elegantno-sportski (mešavina). Crvena boja dominantna. Kreatori Dragana Ognjenović i D&G. Omiljeni cvet kala, životinja – pas. Bavi se fitnessom. Sajtovi koje posećuje Facebook, važni forumi i sajt fakulteta. Najradije sluša House i r’n’b. Nema srećan broj, a srećan dan joj je subota. Naradije jede salate i voće i pije vodu.

 

Za čitanje preporučuje Paolo Coello - Veronika je odlučila da umre i 11 minuta. Rado čita Ivu Andrića, a među filozofima izdvaja Kanta. Omiljeni film je Awake, a glumac Keanu Reeves. U slobodno vreme bavi se sportom, vozi rolere, provodi vreme u prirodi, viđa se sa prijateljima.


Životni moto: Uvek treba težiti ka savršenstvu. Uspehom smatra: Izvući maksimum iz sebe i ostvariti svoje zacrtane ciljeve. Stil je način na koji osoba predstavlja sebe. Idealna veza je puna ljubavi, razumevanja i poverenja. Muškarac iz snova je iskren, pažljiv, zanimljiv... Prijatelji kažu da je komunikativna, zanimljiva, dobar prijatelj, osoba koja ume da sluša druge. Srećnom je čini ljubav i osećaj ispunjenosti na svim poljima. Rado bi živela u Španiji. Pali je dobra muzika i vrela letnja atmosfera. Ne voli laž i ljudsku glupost.

KANDIDATKINJE 2008