Tamara i Corolla


 Egocentrična zanimacija


Tamara (1983.) je iz Subotice, diplomirala je na Filološkom fakultetu engleski jezik i književnost. Govori i španski, a bavi se i glumom. Završila je Selectov kurs za manekene. Mnogi će je prepoznati kao autora i voditelja poznate emisije na jednoj kablovskoj televiziji. Ambicija joj je da bude uspešan novinar.


Visoka je 168 cm, ima 50 kg, u horoskopu je strelac/blizanac. Odeva se elegantno, u njenoj garderobi dominira bela boja. Dopadaju joj se kreacije Darka Kostića kojeg bi inače volela i da upozna. Omiljena životinja je pas i to zlatni retriver, a cvet je ljubičica. Zemlja koja je posebno privlači je Španija, u ovoj mediteranskoj državi volela bi i da živi. Sluša Rep, jede špagete i pije guaranu. Srećan broj je 9, a četvrtak je srećan dan.

 

Preporučuje knjigu Autostoperski vodič kroz galaksiju i film Mi nismo anđeli 1. Njen omiljeni glumac je Nikola Kojo. Slobodnog vremena nema jer je stalno na snimanjima, tako da je nekako logično što je njen životni moto: rad, rad i samo rad. Uspeh je ispunjenje svojih snova. Za muškarce kaže da su najbolja zanimacija. Idealna veza je zasnovana na poverenju, a onaj iz snova je harizmatičan i inteligentan. Prijatelji je opisuju kao disciplinovanu i pomalo egocentričnu. Srećnom je čini uspeh. Voli da priča o planovima za budućnost. Ne voli nekulturne ljude.

KANDIDATKINJE 2008