Marina i Forester

Spontano i nenametljivo

Marina (1988.) je iz Pirota, u Beogradu studira medicinu. Završila je manekenski kurs u Forma Vivi i Selectu. Želi da završi fakultet i da život posveti porodici i umanističkom radu. Piše pesme i igra folklor. Visoka je 175 cm, ima 59 kg, u horoskopu je rak/vaga. Modni stil je sportska elegancija, dopadaju joj se modeli Dragane Ognjenović, kad je reč o bojama to su crna i tirkizno plava. Omiljena životinja je konj, a cvet – ruža.

 

Želela bi da upozna sve od kojih bi mogla nešto pametno da čuje. Navija za fudbalere Crvene zvezde, a omiljeni sport je plivanje. Sluša rock, jede voće, najradije kivi ui pije frape-e. Srećan broj je 13, a sreda je srećan dan. Preporučuje film Čitulja za Eskobara i knjigu Zahir, Paula Kuelja. Pesnici čiju poeziju rado čita su Šarl Bodler i Miroslav Antić. Omiljeni glumac je Džordž Kluni. Nauka nad naukama je za nju medicina. Slobodno vreme provodi u prirodi jer je asfalt u suštini guši.


Životni moto: Budi uvek ono što jesi. Uspeh je kada ostvari cilj koji je sama sebi zadala. Muškarci su bića koja se trude da budu ravnopravna sa ženama, ali bezuspešno! Idealnu vezu treba doživeti, o tome ne može da se piše. Muškarac iz snova je visok, crn, inteligentan, komunikativan, školovan, detinjast, kulturan. Prijatelji kažu da je emotivna, osetljiva, druželjubiva i spontana. Idealno mesto na kojem bi živela je ravničarsko selo u blizini grada. Voli da razgovara o istoriji i filozofiji. Ne podnosi nametljivost i nekulturu.

KANDIDATKINJE 2008