Tamara i CR-V

Ono što jeste

 

Tamara Vidić ( 1991.) je iz Beograda ide u Srednju tehničku školu Zmaj. Učestovavala je na različitim izborima lepote, ali izdvaja titulu Miss bikinija CG. Ambicija joj je da postane top model. Visoka je 178 cm, ima 59 kg, u horoskopu je strelac.

 

Kad je odevanje u pitanju zastupljeni su svi stilovi u zavisnosti od raspoloženja, boja je crna. Modni kretaor je Roberto Kavali. Ne voli cveće. Omiljeni sport je fudbal, ali ne navija ni za koga. Želela bi da upozna Donalda Trampa i da otputuje u Afriku. Omiljena životinja je tigar. Sluša zabavnu muziku. Najradije jede picu i pije vodu. Jagode su njeno omiljeno voće. Srećni brojevi su 4 i 23, a ponedeljak je srećan dan. Preporučuje film Klopka za muškarce i knjigu Ana Karenjina .

 

Nema omiljenog glumca. Sve slobodno vreme provodi sa drugaricama. Životni moto: Budi ono što jesi. Uspeh je postići zacrtani cilj. Muškarci su potreba. Često menja momke, oni su obično problematični i ne može da uspostavi dobar kontakt sa njima jer su isprazni i nemaju o čemu da pričaju. Drugarice kažu da je otkačena, slatka mala... Srećnom je čini društvo i porodica. Volela bi da živi u Crnoj gori. Najviše voli da priča o momcima. Ne podnosi laž i čekanje.

KANDIDATKINJE 2008