Dragana i Grandeur


 Dobro od boljeg


Dragana-Gaga (1984.) iz Beograda pravi je sportski tip i teorijski i praktično. Završila je DIF - odbojkaški trener i Megatrend (FPS, GEF), a istovremeno je i profesionalna odbojkašica. Međutim, nije sport jedino čime se bavi, vlasnica je firme, kaskader i model. Visoka je 177 cm, ima 57 kg, u horoskopu je riba/vaga.


Način i stil odevanja zavisi od raspoloženja i situacije, ali najčešće dominira crno. Omiljena životinja je kameleon, a cvet – plava ruža. Na pitanje koga bi želela da upozna kaže da i dalje upoznaje samu sebe. Sprema se da otputuje u Dubai, Karibe i da obiđe Azurnu obalu. Kompjuter joj je svakodnevnica, a internet joj je primarni vid komunikacije. Sluša R’N’B. Najradije jede salate bez mesa i pije Ice Tea-breskva, a od voća jabuke i lubenice. Srećan broj je 13, a srećan dan petak. Preporučuje film Gladijator i knjigu Moć podsvesti. Od pesnika izdvojila je Andrića, a od filozofa Sokrata. Slobodno vrema kada ga ima voli da ga provede u društvu prijatelja.


Životni moto: Onaj ko ne zna da se raduje svakom novom danu, taj ne zna da živi. Uspeh je slediti svoje snove i uvek težiti ka većem, jer od dobrog uvek postoji bolje. Po njenom mišljenju stil je način života umetnika koji znaju šta je pravo. Muškarci: Što ih više upoznajem sve mi je teže. Ali su u principu jako jednostavni za „korišćenje“. Onaj iz snova još se nije rodio! Idealna veza je razumevanje, poverenje i iskrenost. Oni koji je poznaju, za nju kažu: „Opasna mala“! Srećnom je čine sitnice koje čine život. Idealno mesto na kojem bi živela je Grčka ili Španija. Ne voli dvoličnost i mali prostor

KANDIDATKINJE 2008