Maja i Clio


Maja (1995.) je iz Beograda, student Pedagogije na Fiozofskom fakultetu. Završila je manekenski kurs i bavi se manekenstvom, glumom i plesom. Učestvovala je na izborima lepote pa je tako bila Lice godina naizboru za Miss Srebrnog jezera. Ambicije su joj da završi fakultet, da postigne sve što je zamislila i da putuje. Visoka je 171 cm i ima 57 kg, njen znak u horoskopu je lav, a podznak riba. Modni stil je casual, voli crvenu, belu i sivu boju. Karen Walker je njena omiljena modna kreatorka. Angel or Devil je parfem koji upotrebljava. Omiljeni cvet je ljubičica, a omiljena životinja je pas. Od sportova prati trke automobila i košarku i navija za reprezentaciju Srbije u svim sportovima. Volela bi da upozna Al Paćina, svog omiljenog filmskog glumca. Želela bi da otputuje na Havaje.    Po Internetu surfuje prema trenutnom interesovanju, tako da ima da ima dosta sajtova koje posećuje, ali nema određenih gde to redovno radi. Ima vozačku dozvolu, ali tek treba da stiče iskustvo. Omiljeno doba dana je noč, a doba godine – leto. Kad je reč o muzici sluša sve, a ono što najradije pevuši Livin La Vida Loca od Rikija.


Najradije jede slatkiše – čokoladu i torte, pije đus i sokove, omiljeno voće su trešnje. Srećan broj je 9, a dan sreda. Knjiga koju preporučuje je Put kojim se ređe ide. Najmudrije što je čula je nikad ne reci nikad. Omiljeni film je Čovek vatra. U slobodno vreme piše poeziju, učestvuje u humanitarnim organizacijama. Životni moto: Neko čeka pravi trenutak, a neko ga sam izabere. Uspeh je ostvariti svoje potencijale, postići svoj maksimum… Divi se svemu što je sveto. O muškarcima misli da su veoma drugačiji od devojaka, žena. Idealna veza ne postoji kao ni idealni partner, sve je to stvar naše percepcije. Na pitanje da opiše svog muškarac iz snova, uz smeh kaže da ga nije još sanjala.


Prijatelji bi je opisali kao radoznalu, intrigantnu, kreativnu, luckastu i zanimljivu osobu.. Srećnom je čini ljubav i ispunjenost. Ljudski kvaliteti koje najviše ceni su iskrenost i pouzdanost. Za Las Vegas misli da je idealno mesto na kojem bi živela. Voli da priča o svemu što je zanimljivo, zabranjeno i nejasno. Ne voli lažne moraliste i konformiste. Plaši se smrti.

KANDIDATKINJE 2016