Vesna i Megane


Vesna (1989.) je iz Novog Pazara, po zanimanju je ekonomistkinja i revizor, završava master na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Ambicije su joj usavršavanje u karijeri, pokretanje sopstvenog biznisa u oblasti ekonomije. Za sebe kaže da je brza, spretna i snalažljiva. Visoka je 167 cm i ima 57 kg, njen znak u horoskopu je škorpija, a podznak riba. Modni stil elegantan,crvena, bela i plava su boje koje voli. Ivana Murišić je modna dizajnerka čije bi kreacije rdo nosila. Omiljeni cvet je anturijum, a omiljena životinja je pas. Plivanje i odbojka su sportovi koje prati, navija za Crvenu zvezdu. Volela bi da upozna Novaka Đokovića.
Želela bi da otputuje u New York. Lepota i zdravlje, saveti za negu, recepti … neke su od tema koje prati na internetu. Omiljeno doba dana je posle 18 časova, a doba godine – leto. Ima vozačku dozvolu, ali smatra da tek treba da usavršava svoje vozačke sposobnosti. Rok i narodna muzika je ono što najradije sluša. Rođena da budem prva je pesma koju najradije pevuši.


Najradije jede ribu i razne salate, pije vino, a jagode su njeno omiljeno voće. Srećni broj je 1, a dan sreda. Ne zaboravi me je knjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula: Da se skupi hiljadu žena i poviču u glas, ne bi nadjačale moj šapat. Titanik je njen omiljeni film, a Dragan Nikolić omiljeni glumac. U slobodno vreme radi nokte i sluša muziku. Životni moto: Posle pada, podigni se i očisti prašinu. Uspeh je kada si srećan i zračiš pozitivnom energijom. Divi se uspešnim, samostalnim ženama.


Za muškarce kaže da su kompeksna bića. Idealna veza je kada se dobro kapirate i postoji tolerancija. Muškarac iz snova je crn, visok, obrazovan, šarmantan i ima smisla za humor. Prijatelji je opisuju kao energičnu, sposobnu, dostupnu za pomoć. Srećnom je čini kada je lepo obučena i viđena na elitnim mestima. Iskrenost i odanost su kvaliteti koji najviše ceni kod ljudi. Idealno mesto na kojem bi živela je pored mora. Voli da priča o svim temama. Ne voli licemerje. Plaši se lažnih prijatelja.

KANDIDATKINJE 2016