Milica i Mercedes CLA


Milica (1992.) je iz Beograda, diplomirani ekonomista, završila je Fakultet za međunarodnu ekonomiju i finanasije i sada volntira u struci. Kao posebna znanja navodi strane jezike, kompjuter i ples. Planira da se ostvari naposlu i da kao mlada, uspešna žena ostvaruje kontakte širom sveta. Visoka je 175 cm i ima 56 kg, znak u horoskopu je blizanac, a podznak rak. Sportska elegancija je njen modni stil, a boje koje voli su crna, bela i crvena. Dopadaju joj se kreacije Suzane Perić. Parfem koji koristi je Armani Code. Omiljeni cvet je bugenvilea, a životinja - pas. Omiljeni sportovi su vaterpolo i odbojka, Crvena zvezda je klub za koji navija. Na pitanje koga bi volela da upozna odgovara de je upoznala sve koje je do sada želela da upozna. Želela bi da otputuje na Maldive i Filipine. Sajtovi koje najradije posećuje su vezani za psihologiju, Youtube i društvene mreže. Omiljeno doba dana je popodne, a doba godine – leto. Ima vozačku dozvolu i u fazi je sticanja iskustva velegradskog vozača. Muzika koju sluša je pop, house i R’N’B, a najradije pevuši nešto sa Cecinog novog albuma. Domaća kuhinja je hrana koju najradije jede, a domaće vino je piće koje rado pije. Omiljeno voće su trešnje i jagode. Srećan broj je 1, a dan subota.


Preporučuje bilo koju knjigu koju je napisao Paolo Koeljo. Najmudrije što je čula: lako je biti čista duša u svetu bez iskušenja. Omiljeni filmovi su Titanik i Sibirski berberin, a omiljena filmska glumica Rebeka de Morni.    Slobodno vreme provodi sa društvom, u izlascima ili šopingu, sluša muziku ili otputuje negde. Životni moto: ne sanjaj život, već živi svoje snove. Uspeh su ostvareni ciljevi. Divi se uspešnim ljudima. O muškarcima kaže da je sa njima teško, ali bez njih je još teže. Idealna veza je puna razumevanja, otvoren i iskren odnos, tolerancija, pravo na zadržavanje samostalnosti i održavanje društvenog života.


Muškarac iz snova je visok, zgodan, markantan, samostalan, ostvaren, pun samopozdanja i voli je najviše. Prijatelji je opisuju kao pozitivnu, energičnu i ambicioznu. Srećnom je čini kada su svi oko nje srećni. Iskrenost, poštenje i dobrota su kvaliteti koje najviše ceni kod ljudi. Idealno mesto na kojem bi živela bilo koje egzotično mesto. Voli da priča o modi, psihologiji, ljudima i njihovim karakterima. Ne voli nepravdu i neiskrenost. Plaši se gubitka voljenih osoba.

KANDIDATKINJE 2016