Sara i Mercedes C Coupe


Sara (2000.) je iz Beograda, ide u gimnaziju i sprema se da studira psihologiju, a kada završi planira da se ostvari kao supruga i majka. Završila je manekenski kurs i bavi se plesom. Visoka je 172 cm i ima 60 kg, u horoskopu je bik/lav. Iskusni je učesnik različitih takmičenja lepote, neka od takmičenja gde trijumfovala: Miss Makedonije, Miss Balkana, Miss Frendship, Miss Bikini, Miss Šarma… Stil odevanja zavisi od situacije, ali je kežual stil najprisutniji. Modni kreator Armani, koristi i parfem Armani Si. Crvena, plava i ljubičasta su boje koje voli. Omiljeni cvet je ruža, a životinja - lav. Omiljeni sport je odbojka, Partizan je klub za koji navija. Volela bi da upozna Novaka Đokovića. Želela bi da otputuje u Dubai, pa onda u Pariz. Sajtovi koje najradije posećuje su modni i muzički. Omiljeno doba dana noć, a doba godine – proleće.


Muzika koju sluša je strana i domaća, a pesama koje rado pevuši ima dosta pa ne može jednu da izdvoji. Trudi se da se zdravo hrani, najradije jede salatu sa tunom i pije vodu. Omiljeno voće su breskve i jagode. Srećnni brojevi su 17 i 23, a dan subota. Knjiga koju preporučuje je Sama od Isidore Bjelice. Najmudrije što je čula: šta možeš danas ne ostavljaj za sutra. Lavirint je njen omiljeni film, a Tom Kruz je omiljeni glumac. U slobodno vreme izlazi sa dečkom i društvom.
Životni moto: nikad ne reci nikad. Uspeh je momenat kada je ispunjena zbog nečeg što je uradila. Divi se ispunjenim i srećnim ljudima. O muškarcima kaže da je sa njima teško, ali da se bez njih nem može. Muškarac iz snova je iskren, razuman, ima poverenja u nju i ume da ju trpi. Prijatelji je opisuju kao ambicioznu, dobru, pravednu, ponekad smotanu, pozitivno ludu i slatku. Srećnom je čine mali gestovi i znaci pažnje njoj bliskih ljudi. Iskrenost i dobrota su kvaliteti koje najviše ceni kod ljudi. Idealno mesto na kojem bi živela Beč. Voli da priča o svakodnevnim stvarima koje su vezane za nju. Ne voli ogovaranja i gubljenje vremena. Plaši se gubitka njoj dragih ljudi.

KANDIDATKINJE 2016