Dea i Amarok


Dejana (1999.) poznatija kao Dea iz Beograda,ide u Francusku školu, govori devet jezika, završila je i manekenski kurs u Selectu i BS Conceptu. Bavi se modelingom i voli motore.  Pobedila je u izboru za Miss Serbia 2016. Visoka je 182 cm i ima 69 kg, horoskopski znak- blizanci. Planira da završi fakultet i da osnuje porodicu. Modni stil bajkerski i elegantan, modni kreator Bata Spasojević. Parfem koji koristi – Kristina Agilera. Crna i bela su boje koje voli. Omiljeni cvet je jorgovan, a životinje mačka i pas. Omiljeni sport je odvojka koju i igra, a navija za Crvenu zvezdu u fudbalu i za Partizan u vaterpolu. Volela bi da upozna Draganu Kosjerinu. Želela bi da otputuje u Dubai. Sajtovi koje najradije posećuje su Yt i Fb. Omiljeno doba dana veče, a doba godine – leto. Muzika koju sluša nema neku odrednicu, sluša sve. Neko te ima noćas je pesma koju najradije pevuši. Najradije jede salatu i pije ceđene sokove, omiljeno voće su pomorandže. Srećan broj je 7, a dan petak.


Knjiga koju preporučuje je Ljubav u doba kokaina. Najmudrije što je čula: sve se vraća, sve se plaća. Tri metra iznad neba je njen omiljeni film, a Leonardo di Kaprio je omiljeni glumac. U slobodno vreme vozi motor. Životni moto: Živi, voli, vozi! Uspeh je za nju biti srećan i zadovoljan. Divi se uspehu. O muškarcima kaže: dobri prijatelji. Idealna veza sa puno putovanja, avantura i ljubavi. Muškarac iz snova je visok, sportista, iskren i vaspitan.


Prijatelji bi je opisali kao pristojnu, ssvoju, zrelu i sprenu da pomogne. Srećnom je čine porodica i prijatelji. Poštenje je ljudski kvalitet koji najviše ceni. Idealno mesto na kojem bi živela je u šumi u nekoj kućici. Voli da priča o motorima. Ne voli drske i bezobrazne ljude. Plaši se gubitka najbližih ljudi.

KANDIDATKINJE 2016