Isidora i Duster

Isidora (1994.) koju još zovu Ija i Isidorka je beograđanka sa Vračara. Student je Ekonomskog fakulteta u Beogradu, završila je UMS-ov manekenski kurs i ima svoj bend. Lepo peva, virtuozno pleše, odlično govori engleski i francuski. Ambicije su da kada završi fakultet posveti se ostvarivanju postavljenih ciljeva u struci. Visoka je 174 cm i ima 60 kg, a u horoskopu je dupla riba. Zanimaju je latino-američki plesovi. Modni stil je casual, omiljene boje su crna i bela. Kada je u pitanju modni trend, odeća koju nosi ima oznaku Zara, H&M ili Mango. Armani Code je jedan od parfema koje koristi. Plivanje je omiljeni sport, a navija za reprezentaciju Srbije. Omiljeni cvet je orhideja, a životinja pas.


Oni koje bi volela da upozna napisali su velika dela, ali danas nisu među živima. Želela bi da otputuje na Havaje i Bali. Sajtovi koe najradije posećuje posvećeni su nauci. Omiljeno doba dana je jutro oko 8 sati, a doba godine su meseci april i maj. Muzika koju sluša je strana i narodna, a pesma koju najradije pevuši je iz Cecinog repertoara. Najradije jede špagete i grašak, a pije koka-kolu i limunadu, omiljeno voće je limun i nar. Srećan broj je 1, a dan petak. Strategijski menadžment od Dragane Đuričin-Lončar je knjiga koju preporučuje.
Najmudrije što je čula: uvek je ruka koja daje iznad one koja prima. Omiljeni glumac je Bred Pit, a film Bornov identitet. Slobodno vreme koristi da posveti sebi, da sredi sobu i svoje stvari, pravi kolače. Životni moto: red, rad i disciplina. Uspeh je postići svoj cilj, biti srećan i voljen. Divi se ljudima od uma. Za muškarce kaže: stabilniji, prizemniji od žena, iskreniji od žena (kada se zaljube), vole bez ostatka, kad vole vole zauvek. Idealna veza je


Ona gde postoji ljubav, razumevanje, poštovanje, briga, požrtvovanost… Muškarac iz snova je obrazovan, kulturan, lep, zgodan, visok, sposoban, požrtvovan, iskren, smiren… Ljudski kvaliteti koje najviše ceni su iskrenost, požrtvovanost i borbenost. Prijatelji bi je opisali kao veselu, pouzdanu, spremnu da pomogne, otkačenu, porodični tip. Srećnom je čine ljubav, uspeh i porodica. Idealno mesto na kojem bi živela je negde u oblasti Ekvatora. Voli da priča o međuljudskim odnosima, ekonomiji i psihologiji. Ne voli nekulturne i primitivne ljude, ali i dan pred ispit. Plaši se starosti i nemoćnosti.

KANDIDATKINJE 2016