Djina i Cactus


Đurđina (1995.) koju zovu Đina  je iz Paraćina, živi u Beogradu i studira Fakultet bezbednosti. Bavi se grafičkim dizajnom i poneka radi kao hostesa. Premda poznaje IT veštine, ambicije su joj da završi IT Akademiju i da napravi karijeru u struci. Visoka je 173 cm i ima 62 kg. Znak u horoskopu je bik, a podznak ovan. Modni stil zavisi od raspoloženja, a dopadaju joj se kreacije Done Karan. Omiljene boje su crvena, zelena i plava. Omiljena životinja je delfin, a cvet – ljiljan. Krav maga je sport kojim se bavi i navija za Crvenu zvezdu. Volela bi da upozna  Anđelinu Džoli. Kina je zemlja u koju bi vrlo rado otputovala. Sajtovi koje posećuje vezani su za dizajn i umetnost. Ima vozačku dozvolu i sopstveni automobil, kaže da je pouzdan vozač. Omiljeno doba dana jutro, a doba godine – proleće. Muzika koju sluša je strani rok i pop. Nema određenu pesmu koju najradije pevuši nego je to uvek neka druga. Najradije jede piletinu i pije limunadu, omiljeno voće su jagode. Srećni brojevi su 8, a dan petak.


Umeće ratovanja je kjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula je: Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje. Nema omiljeni film nego voli da gleda sci-fi, a omiljeni filmski glumac je Ian Somerhalder. U slobodno vreme crta i odlazi u teretanu. Životni moto: Nauči da se boriš sam. Uspeh je za nju da radi posao koji voli da ima srećnu porodicu. Divi se nesvakidašnjim stvarima. O muškarcima nema posebno mišljenje.   


Idealna veza je puna poverenja i kompromisa. Muškarac iz snova je visok,crn, duhovit, iskren, pozitivno lud, pouzdan, inteligentan i sposoban. Prijatelji kažu da je društvena, iskrena i preduzimljiva. Srećnom je čine porodica i društvo dobrih prijatelja. Ljudski kvaliteti koje najviše ceni je iskrenost. Idealno mesto na kojem bi živela je pored obale mora. Voli da priča o izlascima, putovanjima i psihologiji. Ne voli laž i prevaru, a plaši se visine.

KANDIDATKINJE 2016