Marina i Ceed


Marina (1993.) koju zovu Maki je iz Bajine Bašte, po zanimanju je trgovinski tehničar, ali se ne bavi svojom strukom nego fitnesom, manikirom i modelingom. Ambicije su joj da ostvari uspeh u modelingu i da postane fotomodel. Visoka je 171 cm i ima 57 kg, vodolija je njen znak u horoskopu. Modni stil je elegantan, pink, bela i crna su boje koje voli. Modni kreatori koje izdvaja su Versaće i Verica Rakočević. Omiljeni cvet je ruža, a omiljena životinja je pas. Od sportova prati fudbal i navija za Crvenu zvezdu. Volela bi da upozna Andriju Miloševića i Kristijana Ronalda. Želela bi da otputuje u Dubai. Na internetu posećuje facebook i informativne sajtove.


Omiljeno doba dana je jutro, a doba godine – leto. Sluša hip hop istranu muziku, a Unomomento je ono što najradije pevuši. Hrani se zdravo, jede ovsene pahuljice i dosta vodi računa o ishrani, najviše pije šejkove, jagode su joj omiljeno voće. Srećan broj je 13, a dan subota. Ljubav u doba kokaina je knjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula je da što možeš danas ne ostavljaj za sutra. Lavirint je film koji joj se dopao. Džordž Kluni je njen omiljeni glumac. U slobodno vreme ide u teretanu. Životni moto: Živi svaki dan kao da ti je poslednji. Uspeh je kada se ostvare zacrtani ciljevi. Divi se uspešnim manekenkama.
O muškarcima ne misli ništa, se sa njima dobro druži, bolje nego sa drugaricama. Idealna veza je ljubav, strast, razumevanje i da nema ljubomore. Muškarac iz snova je crn, visok, mišićave konstitucije, inteligentan i zabavan. Prijatelji je opisuju kao zanimljivu, dobrog druga, uvek raspoloženu za akciju.
Srećnom je čini kada je lepo obučena i viđena na elitnim mestima. Iskrenost, dobrota ipoverenje su ljudski kvaliteti koje najviše ceni. Idealno mesto na kojem bi živela je ili Dubai ili Las Vegas. Voli da priča o maju. Ne voli dvolične i ljude koji lažu. Ne plaši se ničega.

KANDIDATKINJE 2016