Nataša i Scenic


Nataša (1987.) je iz Valjeva, diplomirala je na Univerzitetu “Džon Nezbit” u Beogradu i stekla zvanje menadžer u zdravstvu. Završila je makenski kurs u agenciji Select i uspešno se bavi modelingom. Uspešno je učestvovala na lokalnim izborima lepote. Ambicije su joj da ode u Zapadnu Evropu i tamo napravi karijeru u struci. U tome bi trebalo da joj pomogne znanje engleskog, nemačkog i španskog jezika. Visoka je 176 cm i ima 53 kg. U horoskopu je vaga, podznak škorpija. Modni stil je elegantan, omiljene boje su bela, krem i plava. Među modnim kreatorima izdvaja Batu Spasojevića. Parfem koji koristi je Lancome – La Vie Est Belle. Omiljeni cvet je bela ruža, a životinja - pas. Igra tenis i želela bi da upozna Rafaela Nadala. Navija za FK Partizan. Tajland je turistička destinacija koju bi rado posetila. Kad je reč o internetu, to je youtube. Omiljeno doba dana veče, a doba godine – leto. Ima vozačku dozvolu i Mercedes-Benz A Klase.
Muzika koju sluša Pop i zabavna, a najradije pevuši nešto od Jelene Rozge. Najradije jede italijansku hranu i pije vodu. Ananas je njeno omiljeno voće. Srećni brojevi su 13, 9 i 7, a dan subota.


Preporučuje knjige koje je napisao Sidni Šeldon, kao na primer Vetrenjače bogova. Najmudrije što je čula je Epiktetova mudrost: Najpre reci sebi šta bi želeo da budeš, potom učini šta moraš da učiniš. Omiljeni filmski glumac je Leonardo di Kaprio, pa onda se podrazumeva da je Titanik omiljeni film. U slobodno vreme čita, šeta, gleda filmove…


Životni moto: Po trnju do zvezda. Uspeh je za nju biti dobar i pošten čovek i učiti svoju decu pravim vrednostima. Uvek raditi na sebi. Divi se srećnim i poštenim ljudima. O muškarcima misli da nisu svi isti kao što se kaže. Idealna veza je njena! Ljubav, poštovanje i razumevanje. Muškarac iz snova je iskren, vredan, pametan, komunikativani i ume da je nasmeje. Prijatelji bi je opisali kao tvrdoglavu, upornu, iskrenu i odanu. Srećnom je čini njena porodica i prijatelji. Ljudski kvaliteti koje najviše ceni su poštenje i iskrenost. Idealno mesto na kojem bi živela je Majorka u Španiji. Voli da priča o modi i ishrani. Ne voli laž i dvoličnost, a plaši se zmija.

KANDIDATKINJE 2016