Ana i Sportage


Andrijana (1999.) poznatija kao Ana je iz Valjeva, završava srednju školu i upisuje fakultet kako bi se jednog dana bavila sportskim novinarstvom. Uspešno učestvuje na takmičenjima lepote i osvaja titule, poslednje su bile Miss Universse 2015 i Miss Model 2016. Visoka je 182 cm i ima 67 kg, bik je njen znak u horoskopu. Modni stil je sportski, boje koje voli su crna, siva i roze. Kad je reč o modi onda je sve u znaku Calvin Klein od odeće do parfema koje koristi. Igra odbojku i navika za KK Crvene zvezda. Omiljeni cvet je ruža, a omiljena životinja, u stvari nije životinja nego gmizavac – zmija! Volela bi da upozna NBA legendu – Michaela Jordana. Želela bi da poseti Sidnej. Sajtovi koje najradije posećuje vezani su za sport i modu. Omiljeno doba dana je jutro, a doba godine – proleće.
Pop i folk je muzika koju najradije sluša. Da je tuga snijeg je pesma koju najradije pevuši. Najradije jedepiletinu i pije sok od ananasa koji je njeno omiljeno voće. Srećan broj je 22, a dan petak. Knjiga koju preporučuje je Tri metra iznad neba. Najmudrije što je čula: Nikad ne očekuj previše, bolje iznenađen nego razočaran. Notebook je njen omiljeni film, a Mario Casas je omiljeni glumac. Slobodno vreme koristi za treniranje i izlaske.


Životni moto: Živi svaki dan kao da je poslednji. Uspeh je ostvarenje životnih planova. Divi se uspešnim i ostvarenim ljudima. O lepim muškarcima misli se najlepše, a o ostalima kako zasluže. Idealna veza je strast i iskrenost. Muškarac iz snova je visok, crn, šarmantan i zgodan. Prijatelji kažu da je iskrena i duhovita. Srećnom je čine porodica i prijatelji. Iskrenost je ljudski kvalitet koji najviše ceni. Idealno mesto na kojem bi živela je Pariz. Voli da priča o sportu i modi. Ne voli drske laž, a strah ne poznaje.

KANDIDATKINJE 2016