Saša i Audi A6


Saša (1996.) živi u Zemunu, ali je mogla i da postane grkinja jer je rođena u Atini. Završila je Školu za negu lepote i svoja znanja i veštine uspešno primenjuje u Norveškoj gde namerava da jedno vreme živi. Pored toga bavi se i modelingom, premda voli i da crta. Uspešno je učestvovala na mnogim izborima lepote, pa je tako bila Miss Vojvodine, pa Miss fotogeničnosti u izboru za Miss Srema 2015… lente prve i druge pratilje ni ne pamti. Visoka je 171 cm i ima 56 kg. Znak u horoskopu je rak, a podznak devica. Ambicije su da se usavrši u svojoj struci i da počne da pravi karijeru u Skandinaviji. Versaće je omiljeni modni brend, ali više joj odgovara da kombinuje različite modne stilove, kao i boje: crvenu, crnu i plavu. Omiljeni cvet je ruža, a za životinju nije mogla da se odluči između psa i konja.

 
Omiljeni sport je kik boks, a bavi se fitnesom. Navija za fudbalere Barselone. Volela bi da upozna Novaka Đokovića. Želela bi da otputuje u New York. Sajtovi koje posećuje bave se modom (Fashion), automobilima i filmovima. Ima vozačku dozvolu i sopstveni automobil kojim veoma vešto upravlja. Omiljeno doba dana noć, a doba godine – jesen. Muzika koju sluša uglavnom je strana, R’N’B, ali i domaća iz 80-ih i 90-ih godina. Pesma koju najradije pevuši je Ljubavna od Parnog valjka. Najradije jede veganske palačinke i pije vodu, omiljeno voće je jabuka. Srećni brojevi su 5 i 7, a dan petak.


Roman Ladanjska kuća, Danijele stil je kjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula je: Elegancija se ne sastoji u tome da obučete novu haljinu – Koko Šanel. Omiljeni film je Conjuring 1, a omiljeni filmski glumac Džoni Dep. Slobodno vreme provodi baveći se fitnesom, vozi rolere i čita knjige. Životni moto: Voli i bićeš voljen. Uspeh je za nju  da usreći sebe i ljude koje voli. Divi se životu. O muškarcima nema neko posebno mišljenje. Idealna veza da se dvoje vole, ali povremeno i svađaju. Muškarac iz snova je visok,crn, šarmantan, dobar i komunikativan.
Prijatelji bi je opisali kao uvek nasmejanu, komunikativnu, druželjubivu i iskrenu. Srećnom je čine porodica i prijatelji. Ljudski kvalitet koje najviše ceni je iskrenost. Za Norvešku misli da je idealno mesto na kojem bi živela. Voli da priča o modil. Ne voli laži, a plaši se paukova.

KANDIDATKINJE 2016