Dragana i Captur


Dragana (1994.) je iz Užica gde završila Tehničku školu i sada studira Visoku inženjersku  školu u Zemunu. Učestovala je u dosta izbora lepote, a kao uspehe izdvaja titule Super model Universe 2015 i Super model Elegance 2015 osvojenu u Bugarskoj. Ambidije su da završi ovaj i da po mogućstvu upeše još jedan fakultet. Visoka je 174 cm i ima 55 kg, a rođena je znaku ovna. Modni stil je sportski i kežual, omiljene boje su crna i bela. Modni kreator Verica Rakočević. Omiljeni cvet je ruža, a životinja - pas. Parfema koji koristi je Lady Million. Omiljeni sport je kik boks, navija za Partizan. Volela bi da upozna Novaka Đokovića.
Želela bi da otputuje na Tajland. Sajtovi koje posećuje su modni, muzički, sportski i facebook. Omiljeno doba dana posleopodne, a doba godine – proleće i leto. Ima vozačku dozvolu, ali ne vozi često. Muzika koju sluša je i domaća i strana, važno da joj održava lepo raspoloženje. Najradije pevuši neku Cecinu pesmu.


Najradije jede zdravu hranu i pije prirodne sokove. Jagode su njeno omiljeno voće. Srećan broj je tri, a dan petak. Knjiga koju preporučuje je Bez daha od Ivane Stanković. Najmudrije što je čula je da je jutro pametnije od noći. Omiljeni film Tiatnik, a omiljeni glumac Bred Pit.


Slobodno vreme provodi u teretani i čitanju knjiga. Životni moto: Dobro se dobrim vraća. Uspeh je za nju da radi ono što voli. Divi se samoj sebi! O muškarcima kaže da bez njih ne bi funkcionisao ženski svet. Idealna veza je ljubav, poštovanje, bez ljubomore, razumevanje. Muškarac iz snova je crn, ne previše visok, šarmantan i pametan. Prijatelji bi je opisali kao tvrdoglavu, komunikativnu i možda pomalo uobraženu. Srećnom je čini vreme provedeno sa dragim osobama. Ljudski kvaliteti koje najviše ceni su dobrota, poštenje i ljubaznost. Idealno mesto na kojem bi živela je neko tropsko ostrvo. Voli da priča o modi, poslovima kojima se bavi. Ne voli dvoličnost, a plaši se mraka i zmija.

KANDIDATKINJE 2016