Milica i Clio GT


Milica zvana Mica (1993.) je iz Aranđelovca, završila je srednju tehničku školu i sada studira i bavi se modelingom. Ambcije su joj da završi fakultet, a onda planira da proputuje svet i da se posveti sopstvenom biznisu. Amaterski se bavi glumom. Visoka je 168 cm i ima 50 kg. U horoskopu je rak, podznak škorpija. Omiljeni cvet je ruža, a životinje – mačka i pas. Modni stil je elegantan, omiljena boja je crna. Dolče i Gabana kreiraju po njenom ukusu. Parfem koji koristi je Mochus Exotic. Navija za Partizan i prati rukomet. Volela bi da upozna Džona Travoltu.     


Dubai je turistička destinacija koju bi rado posetila. Na internetu najčešće posećuje sajtove o modi i automobilima. Omiljeno doba dana jutro, a doba godine – leto. Ima vozačku dozvolu i vozi Renault Megane, tako da je svoje iskustvo lako prenela i na ovaj Clio.


Muzika koju sluša je Rock’n’Roll i House, ali zato najradije pevuši Dženi od Olivera Dragojevića. Najradije jede plazmu i pije mleko. Banane i jagode su njeno omiljeno voće. Srećni brojevi su 13 i 10, a dan subota. Preporučuje knjige Ive Andrića. Najmudrije što je čula je da je jutro pametnije od večeri. Omiljeni filmski glumac je Džon Travolta, a onda je omiljeni film - Briljantin. U slobodno vreme vežba i sluša muziku.


Životni moto: Ne odustaj ni kad je najteže. Uspeh je kada ostvari onošto je osmislila i izdrži borbu do kraja. Divi se svojim roditeljima. O muškarcima ne misli ništa konkretno jer u današnje vreme ne postoje džentlmeni. Idealna veza je puna ljubavi, bez prevara i laži. Muškarac iz snova je pošten, pre svega veran, ostalo je nebitno ako je ceni i poštuje. Prijatelji bi je opisali kao duhovitu i veoma zanimljivu osobu, uvek spremnu za akciju. Srećnom je čini porodica. Ljudski kvalitet koji najviše ceni je iskrenost. Idealno mesto na kojem bi živela je neko mesto pored mora. Ne voli laž, a plaši se samoće.

KANDIDATKINJE 2016