Ivona i Yaris


Ivona (1990.) je beograđanka, po zanimanju je menadžer bezbednosti. Ambicije su joj da otvori detektivsku agenciju ili da bude u Interpolu – odsek trgovina ljudima. Za sada je prepoznatljiva po učešću u rijaliti TV programima, zatim kao Miss McDonalda, zaštitno lice ruske modne dizajnerke Anne K i kao voditeljka nekih emisija. Istovremeno se bavi i modelingom, ne samo u Srbiji nego i u Italiji, Francuskoj… Visoka je 170 cm i ima 53 kg, njen znak u horoskopu su ribe, a podznak škorpija. Modni stil je elegantan i casual, voli zelenu, crvenu i crnu boju. Coco Chanek je njena omiljena modna kreatorka. Versace Crystal Noir je jedan od parfema koji rado upotrebljava. Omiljeni cvet je hibiskus, a omiljena životinja je pas. Od sportova prati boks i navija za fudbalere i košarkaše Crvene zvezde. Voli sve ljude da upoznaje. Želela bi da otputuje na  Bali. Na internetu prati modne blogere, i posećuje sajtove UN i UNICEF-a.


Omiljeno doba dana je noč, a doba godine – leto. Ima vozačku dozvolu i svoj automobil, a koliko je dobar vozač dokazuje time što ne pamti da je platila kaznu. Sluša muziku po principu šta joj prija, a ono što najradije pevuši nije za javnost.
Najradije jede špagete i pije limunadu, omiljeno voće su banane. Srećan broj je 7, a dan petak. Knjiga koju preporučuje je Balzakov roman Ljiljan u dolu. Najmudrije što je čula je da nikad ne treba reći nikad. Omiljeni film je Tri metra iznad neba, a Orlando Bloom je omiljeni filmski glumac. Slobodno vreme provodi čitajući knjige i u šetnji. Životni moto: Ne radi drugima ono što ne želiš sebi. Uspeh je za nju kada si okružen sa par prijatelja, imaš/radiš posao koji voliš i imaš porodicu. Divi se svemu što je čovek sam stvorio. O muškarcima misli sve najlepše, obožava ih. Idealna veza ne postoji! Postoje kompromisi i ljubav koja večno traje. Muškarac iz snova je nasmehan, duhovit, simpatičan, skroman i borac. Prijatelji bi je opisali kao plemenitu, iskrenu i izgubljenu devojku. Srećnom je čini lep gest. Ljudski kvaliteti koje najviše ceni su iskrenost i skromnost. Idealno mesto na kojem bi živela je Pariz. Voli da priča o svemu što je pametno. Ne voli bezobrazluk. Plaši se samo roditelja.

KANDIDATKINJE 2016