Aleksandra i Mazda MX-5


Aleksandra (1997.) koju zovu Saška je iz Kikinde, živi u Novom Sadu gde studira Prirodno-matematički fakultet. Bavi se modelingom, ali i kulinarstvom. Premda poznaje IT veštine, ambicije su joj da završi IT Akademiju, postane programer i napravi karijeru u struci. Visoka je 171 cm i ima 62 kg. Znak u horoskopu je ovan, a podznak rak. Modni stil je klasičan, a rado bi nosila kreacije Coco Chanel. Omiljene boje su crvena i bebi roza. Omiljena životinja je leopard, a cvet – ruža. Odvojka je omiljeni sport, navija za košarkaše Partizana. Volela bi da upozna    Anu Ivanović i Miloša Bikovića. Pariz i London su turističke destinacije koje bi želela da poseti. Facebook, Instagram i  mogusama.com su internet adrese koje rado posećuje. Omiljeno doba dana je veče, a doba godine – proleće. Pop je muzika koju najčešće sluša, a Kiss it Better je pesma koju najradije pevuši.


Najradije jede kolače i pije vodu, premda joj prijaju i letnji koketeli. Omiljeno voće su jagode. Srećan broj je 15, a dan subota. Kompromitujući položaj je kjiga koju preporučuje.   


Najmudrije što je čula je: Osveta je moja, ja ću vratiti! – Tolstoj. Omiljeni film je Mr Right, a omiljena filmska glumica Anđelina Žoli. U slobodno vreme crta i čita knjige. Životni moto: Uvek spremna za izazove. Kada ispuniš svoj san i slediš ono što voliš – to je uspeh. Divi se osobama koje znaju da cene sve što imaju. Na pitanje o muškarcima, kaže da misli da im je potrebna ženska ruka. Idealna veza iskrena i senzualna. Muškarac iz snova je iskren, pošten i duhovit. Prijatelji bi je opisali kao druželjubivu i iskrenu. Srećnom je čine prijatelji. Ljudski kvaliteti koje najviše ceni je iskrenost. Idealno mesto na kojem bi živela je Ibica. Voli da priča o humorističnim stvarima. Ne voli dvoličnost, plaši se neuspeha.

KANDIDATKINJE 2016