Milica i Laguna GT

anaOktanski geni

Milica (1990.) je beograđanka, učenica građevinske škole, kojoj su automobili u genima. Naime, još je njen deda bio vlasnik renomiranog servisa za automobile poznate francuske marke, a danas se time bave otac i brat. Zato nije ni čudo kada na pitanje u šta se naročito razume, kaže da su to automobili i knjigovodstvo. Ambicije su joj da završi menadžment i da otvori salon automobila. Iz hobija se bavi manekenstvom. Visoka je 178 cm, ima 60 kg, u horoskopu je devica/jarac. Najradije nosi odeću sa znakom Zara, a dopadaju joj se i kreacije Verice Rakočević. Voli ruže, tigrove i belu boju. Nekada je igrala odbojku i sada prati ovaj sport, ali navija za fudbalere Zvezde.


Želela bi da upozna Fernanda Alonza i da otputuje u Pariz, Rim i još neke svetske metropole. Na internetu najčešće posećuje Facebook. Sluša i domaću i stranu muziku: tehno, R'N'B i devedesete. Dr Iggy: Kao pre, je pesma koju pevuši. Najradije jede špagete i pije sok od svog omiljenog voća – pomorandže. Srećan broj je 4, a subota je srećan dan. Preporučuje knjigu Hamlet i film Beogradski fantom. Omiljeni glumci su Bred Pit i Džoni Dep. Strpljen spašen je najmudrije što je čula. Slobodno vreme provodi u kancelariji u auto-servisu na prijemu klijenata.


Smatra da će moći da kaže da je uspela ako ostvari svoje ambicije: fakultet, automobili... i proputuje svet. Divi se ljudima koji su uporni i koji znaju šta žele. Idealna veza je bez ljubomore, sa mnogo ljubavi i vernosti. Muškarac iz snova je visok, tamnoput, crna kosa, zelene oči i uspešan u svemu. Prijatelji kažu da je O.K. Srećnom je čini smeh. Idealno mesto na kojem bi živela je Ibica. Voli da priča o poslovima. Ne voli folirante. Plaši se paukova i zmija.

KANDIDATKINJE 2009