Ivana i X-Trail

anaKomunikacija 4x4

Ivana (1988.) je student Fakulteta za medije i komunikacije iz Beograda.
Završila je manekenski kurs, ali oblasti njenog interesovanju su marketing i odnosi s javnošću – PR, stoga se i obrazuje u tom smeru. Iz tih oblasti su i sajtovi koje posećuje na internetu. Visoka je 172 cm, ima 58 kg, u horoskopu je bik/škorpija. Modni stil je sportska elegancija, modni kreator Darko Kostić. U garderobi preovalđuju crna i bela boja. Omiljeni cvet je lala, a od životinja najdraži su joj pas i delfin. Volela bi da upozna Madonu. Japan je turistička destinacija gde će da otputuje čim joj se ukaže prilika. Iskusan je vozač i ima sopstveni automobil. Sluša RnB, a naradije pevuši dečije pesmice. Kad je reč o hrani, voli sve vrste testenina, obožava koka-kolu iako, kako kaže, zna da nije zdravo. Omiljeno voće su breskve. Srećan broj je 8, a dan je subota. Memoari jedne gejše je knjiga koju preporučuje, film koji joj se posebno dopao je Lajanje na zvezde. Omiljeni glumac je Ivan Bosiljčić. Slobodno vreme provodi u tračarenju sa drugaricama, izlascima, shoppingu...


Najmudrije što je čula: Živi svoj život i pusti druge da žive svoj! Životni moto: Uživaj u životu. Za nju je uspeh sve što je čini srećnom. Divi se svemu što je nasmeje, oduševi, ostavi bez teksta... O muškarcima kaže: nezgodni, ali neophodni. Za idealnu vezu je neophodno poverenje i vernost.


Muškarac iz snova je visok, krupan, sportista, crna kosa, tamne oči... Prijatelji kažu da je iskrena i otvorena – što na um, to na drum. Srećnom je čine ljudi koji je okružuju i porodica. Voli da priča o sebi. Ne voli laž, prevaru, licemerje i zle ljude.

KANDIDATKINJE 2009