Sandra i Cruise

anaOktanske oktave

Sandra (1988.) je baletski igrač, iz Pančeva, prijatelji je zovu Sandričak. Bavi se koreografijom i fitnesom, igra i ples su joj specijalnost. Završila je manekenski kurs u UMS-u. Visoka je 169 cm, ima 55 kg, u horoskopu je rak/riba. Ambicije su joj da napravi veliku i uspešnu karijeru u pozorišnom svetu. Modni stil je sportski, boje – roza i crna, modni kreator Maria Margoth. Omiljeni cvet je kala. Voli sve životinje, ali mace su posebna priča, kaže ona. Kad je reč o sportu bavi se fitnesom, aerobikom i džogingom. Volela bi da upozna Đoleta iz OT Benda.

 

Njujork je turistička destinacija, gde bi najradije otputovala, ali i idealno mesto na kojem bi živela. Na internetu uglavnom posećuje sajtove vezane za sport, mada i gey forumi imaju extra savete, primećuje Sandra. R'N'B i Rock je muzika koju sluša, a glasno najradije peva pesmu Osmi putnik. Najradije jede salate i pije šveps. Omiljeno voće su jagode. Srećan broj je 4, a petak je srećan dan. Preporučuje uglavnom psihološke knjige. Omiljeni film Wild Hogs, a glumac Jeak Bleack. U slobodno vreme se uglavnom odmara.


Najmudrije što je čula je: sve se vraća, sve se plaća. Životni moto: Ne predaj se lako. Pokucaj na sva vrata, jedna će ti se otvoriti. Uspeh je kada zamišljeni cilj ostvariš. Divi se upornim ljudima. O muškarcima kaže: Čudna bića... Čvor. Idealna veza je bez bolesne ljubomore. Muškarac iz snova je uporan, nežan i razuman. Prijatelji kažu da je Mica... Dobrica. Srećnom je čini uspeh. Voli da priča o plesu, baletu, glumi... Ne voli laž i prevaru. Plaši se izdaje i neiskrenosti od strane prijatelja i drugih ljudi.

KANDIDATKINJE 2009