Bojana i Prius

anaHibridna emocija

Bojana (1990.) iz Beograda, završila je pravno–poslovnu školu i radi kao hostesa, promoterka, fotomedel i manekenka. Visoka je 170 cm, ima 50 kg, a rođena je u znaku bliznaca. Od posebnih znanja navodi crtanje i ples. Namerava da postane uspešna poslovna žena. Modni stil je fensi, kreator Zvonko Marković. Koristi isključivo Diorove parfeme, kaže slažu se uz njen temperament. Pink, tirkizna i plava su boje koje posebno voli. Obavezno gleda teniske mečeve, a navija za Crvenu Zvezdu. Među životinjama su joj najdraži tigrovi, a među cvećem – ruže. Od turističkih destinacija najradije bi odabrala Španiju, ali, kako kaže, u Pariz mora da otputuje. Kada surfuje po internetu najduže se zadražava na sajtovima vezanim za modu i You-tube gleda spotove. Generalno voli muziku i ne pravi razliku šta sluša. I repertoar pesama koje pevuši je raznolik.

 

Omiljeno piće je limunada,a hrana je povrće i voće, naročito jabuke. Srećan broj je 22, a petak je srećan dan. Grabljivica je knjiga koju preporučuje, a Prljavi pels je film koji joj se naročito dopao. Omiljeni glumac je Edi Marfi. Slobodno vreme provodi uživajući u stvarima koje voli i izlascima.


Životni moto: Veruj u ono što želiš i uspećeš. Uspeh je kada ostvari svoj cilj i bude zadovoljna. Divi se uspešnim ljudima. O muškarcima kaže: Jača polovina. Idealna veza je vernost, iskrenost i poštovanje. Muškarac iz snova je visok, tamnoput i crnokos. Prijatelji je opisuju kao odanu, pozitivnu, uvek nasmejanu i komunikativnu. Srećnom je čini ljubav i druženje s prijateljima. Neko egzotično ostrvo je idealno mesto na kojem bi živela. Voli da priča o modi. Ne podnosi uobražene i isfolirane osobe. Plaši se visine.

KANDIDATKINJE 2009